Recunoașteți personajul. Indiciu: Îl știe toată România ca fiind spaima lu' Nea Mărin

Data publicării:

Copilul din imagine este una dintre cele mai carismatice vedete din showbiz-ul românesc și este recunoscut ca fiind spaima lu' Nea Mărin.

Copilașul din imagine  s-a născut pe 17 martie 1981 în Constanța. În anul 1998 a înființat alături de alți doi colegi trupa L.A, rupând la acea vreme inima multor femei. Cu o freză foarte asemănătoare cu cea din prezent, acesta era de la o vârstă fragedă pasionat de muzică şi cum când eşti tânăr şi talentat nu te interesează unde şi cum cânţi, vedeta făcea lucrul ăsta chiar și cu prietenii în tren.

În 2002, trupa a decis să își schimbe radical stilul si imaginea. Au publicat și o carte despre viața și cariera lor intitulată "Toată viața mea". În 2001 au obținut premiul pentru "Cel mai bun album de muzică de petrecere". Doi ani mai târziu au primit premiul pentru "Cel mai îndrăznet proiect muzical al anului 2003".

Din anul 2005, vedeta a început să îmbrățișeze meseria de actor, în diferite producții de televiziune. Una dintre cele mai cunoscute este chiar emisiunea "Poftiți pe la noi", acolo unde băiețelul din imagine i-a pus nervii la încercare lui Nea Mărin.

Ei bine, băiețelul din imagine este nimeni altul decât Liviu Vârciu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel