Recunoașteți personajul. Făcea ravagii în urmă cu 35 de ani într-un film celebru, care a cucerit generații întregi

Data publicării:

Este o cunoscută actriță și cântăreață din România, care în urmă cu 35 de ani era un idol pentru toate adolescentele din România. 

S-a născut pe 13 mai 1968 și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și cântărețe din România. 


Este fiica unui mare actor și se poate lăuda cu o carieră de succes în lumea cinematografiei. În urmă cu 35 de ani făcea furori cu rolul Danei din Liceenii, serialul care a cucerit generații întregi.


În prezent joacă la teatrul „Constantin Tănase”. Oana Sîrbu a fost un exemplu pentru multe adolescente din generația ei. Ani la rând, tinerele i-au copiat tunsoarea și au sperat că vor ajunge să trăiască o poveste de iubire atât de romantică ca cea din film. 


Fiica lui Romulus Sârbu, unul din membrii celebrului cuplu comic-fantezist Anton și Romică de la teatrul „Constantin Tănase”, a făcut istorie în urmă cu 35 de ani. 

 


Oana Sîrbu a trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună cu Virgil Popescu și au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din anii 90. Cei doi s-au despărțit după doar patru ani de relație. 

 


După 27 de ani de la divorț, Oana și Virgil au rămas în relații bune, mai ales pe plan profesional. Fostul soț i-a compus artistei mai multe melodii. 


„Pe Virgil l-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, şi orchestrator, şi dirijor. A existat o comunicare între noi din prima secundă, o comunicare care există şi acum, dar n-aş şti să spun despre ce e vorba, cred că are mare legătură cu emoţia şi cu muzica.


Virgil era un tip mult mai mare decât mine, cu 13 ani, şi orele noastre de întâlnire erau ca cele dintre o femeie şi fratele ei mai mare. Am găsit în el toate acestea adunate într-un om matur”, povestea Oana într-un interviu mai vechi pentru revista Tango.

 

Oana Sîrbu s-a măritat de la o vârstă fragedă și chiar dacă primea multe cereri în căsătorie, aceasta nu se putea gândi decât la iubitul ei, Virgil Popescu. 

 

„Cântam și la unitățile militare prin toată țara și primeam și scrisori de la militari, cereri în căsătorie. Eu m-am măritat destul de repede. Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună”,  a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel