Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV/ FOTO

Data publicării:

Băiețelul din imagine este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, care le face românilor diminețile mai frumoase.

Acesta s-a născut pe 8 august 1980, la Reşiţa. A fost căsătorit şi a divorţat după 15 ani de căsnicie, în 2015. Bărbatul are doi copii cu fosta soţie, o fată şi un băiat, pe nume Ianca şi Tudor Ştefan. Ulterior, acesta s-a iubit timp de cinci ani de zile cu Lidia Buble.  După cinci ani de relaţie cu artista, chiar el a fost cel care a anunţat separarea. Cei doi au rămas în relaţii bune de prietenie şi chiar profesionale, căci bărbatul a rămas în continuare managerul Lidiei Buble.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, este o parte din mesajul prin care acesta şi-a anunţat separarea de Lidia Buble.

Acum, co-moderatorul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani formează un cuplu cu Daliana Răducanu, arhitect și designer de interior. Tânăra a făcut parte din echipa emisiunii TV Visuri la Cheie, însă de câțiva ani are propriul business.

În fotografie este nimenialtul decât Răzvan Simion!

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel