Recunoaşteţi personajul? Este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România

Data publicării:

Băiețelul din imagine a devenit unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, iar în momentul de față se bucură de o carieră de succes la care nici nu visa.

Băiețelul din fotografie s-a născut în data de 13 mai 1984 în Craiova. Încă din copilărie, acesta a dezvoltat o pasiune pentru muzică.
Primii pași pe care artistul de astăzi i-a făcut în vederea construirii unei cariere de succes a fost participarea la vârsta de 19 ani la emisiunea de tip concurs Star Factory unde a fost declarat câștigător. Astfel, în urma obținerii acestui premiu și în urma participării în cadrul emisiunii Big Brother, au apărut noi oportunități pentru acesta. A colaborat cu diverși artiști cunoscuți la momentul respectiv, precum Anda Adam, Anna Lesko, Smiley, Puya, Connect-R, Marius Moga.


Primul său album lansat pe piața din România, numit ‘’Yamasha’’, i-a adus celebritatea, băiețelul din imagine ajungând să fie îndrăgit de numeroase persoane. De asemenea, albumul său a obținut numeroase premii.


Cu toate acestea, pentru băiețelul din imagine nu a fost de ajuns. În 2012 a lansat melodia ‘’ Când noaptea vine’’ care s-a bucurat de aprecieri din partea publicului, iar mai apoi a urmat celebra melodie, "Minim doi" care a devenit piesa sa de succes. 
De asemenea, acesta are o relație cu una dintre cele mai frumoase femei din România, iar împreuna au trei copii și formează cele mai iubite cupluri din showbiz.


Dacă nu l-ați recunoscut încă, vă spunem noi. Este vorba despre Alex Velea


Cum și-a început cariera Alex Velea


Cunoscut drept unul dintre cei mai populari cântăreți din România, Alex Velea a avut o pasiune pentru muzică încă din copilărie și a luptat pentru visul său. Invitat în cadrul unui podcast, artistul a precizat care au fost primii săi pași către succes.
’’Cânt de la 10 ani, cânt din 1994. Am participat la primul concurs «Vedete cu ghiozdan», am luat premiul special al juriului, după care am făcut parte din trupa Voinicelul, după care am făcut parte dintr-o trupă de stradă, am câștigat multe festivaluri de satiră și umor (...) Până pe la 14-15 ani am făcut parte din formația asta, după asta mi-am făcut eu o trupă. La 19 ani, doar ce terminasem clasa a XII-a, am dat bacul și luasem deja la facultate și au anunțat la Prima TV că urmează un mare concurs, Star Factory (...) Am participat la concursul acesta, l-am și câștigat’’, a mărturisit Alex Velea în cadrul podcastului ‘’La Fileu’’ realizat de Speak. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel