Recunoașteti personajul. Este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din lume

Data publicării:
Justin Bieber, sursa foto Instagram
Descriere foto: Justin Bieber, sursa foto Instagram

Talentul i-a fost descoperit în anul 2007 printr-un videoclip postat pe Youtube. De atunci piesele lui au devenit cunoscute în toată lumea. 

Justin Bieber este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de peste ocean. S-a bucur de un succes imens încă de la o vârstă fragedă, iar generații întregi i-au adorat piesele. 


După ce Scooter Braun, manager de talente, l-a descoperit pe YouTube în anul 2007, Justin Bieber și-a lansat primul album, intitulat My World în 2009. Bieber este primul artist cu 7 melodii de pe albumul de debut în topul Billboard Hot 100. La vârsta de 16 ani, Bieber a devenit cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200, după albumul lui Stevie Wonder din 1963.


Recent, Justin a devenit nostalgic și a încărcat pe contul de Instagram o fotografie cu el de pe vremea când era doar un bebeluș. Artistul a reușit astfel să topească inimile fanelor, care s-au declarat îndrăgostite de această poză. 


„Știu că nu vei citi acest comentariu, dar eu te iubesc și chiar dacă voi avea 80 de ani, eu tot voi veni la concertele tale cu banii din pensie. Te iubesc”, „Te iubesc atât de mult”, „La mulți ani Justin! Te iubesc atât de mult”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Justin din partea fanelor.  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel