Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai carismatici prezentatori TV/ FOTO

Băiatul din imagine este unul dintre cei mai iubiți actori din România și mulți l-ar desemna drept cel mai simpatic prezentator tv.

Micuțul din imagine s-a născut pe 20 ianuarie 1975 la  Miercurea Ciuc  și este un actor român de teatru, film și televiziune. Acesta provine dintr-o familie numeroasă, cu încă trei frați. Acum, îndrăgitul actor și prezentator este căsătorit din 2003 cu Anca și au împreună trei fetițe, Eva , Rita și Sofia.

Acesta  a absolvit Colegiul Național din Miercurea Ciuc și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Facultatea de Teatru.Ulterior, și-a început cariera ca actor la Teatrul de păpuși Puck din Cluj (1993-1994), continuând la  Teatrul Național din Cluj și Teatrul de Nord din Satu Mare.

 

În 1999 a obținut un post de actor la Teatrul Național din Timișoara și la Teatrul Maghiar de Stat Csicky Gergely, colaborând totodată cu Opera Română din Timișoara. În 2001 a intrat în trupa Teatrului Odeon din București. În aceeași perioadă a început să cocheteze cu televiziunea, prin participarea la diverse emisiuni de divertisment, cum ar fi matinalul TVR 1 'Buna Dimineața România', unde a fost prezentator vreme de un an sau emisiunea 'Căsătorie în direct' (PRO TV), unde a fost coprezentator.


2004 a reprezentat debutul său în telenovele și seriale, actorul având roluri în 'Numai iubirea',  „Păcatele Evei', 'Aniela', 'Îngerașii', 'Iubire ca în filme'. Consacrarea absolută i-au adus-o emisiunile 'Românii au talent' și 'Vocea României'.

Ei bine, băiețelul din imagine este nimeni altul decât Pavel Bartoș!

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 13 sep, 13:45 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play