Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai carismatici prezentatori TV/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Băiatul din imagine este unul dintre cei mai iubiți actori din România și mulți l-ar desemna drept cel mai simpatic prezentator tv.

Micuțul din imagine s-a născut pe 20 ianuarie 1975 la  Miercurea Ciuc  și este un actor român de teatru, film și televiziune. Acesta provine dintr-o familie numeroasă, cu încă trei frați. Acum, îndrăgitul actor și prezentator este căsătorit din 2003 cu Anca și au împreună trei fetițe, Eva , Rita și Sofia.

Acesta  a absolvit Colegiul Național din Miercurea Ciuc și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Facultatea de Teatru.Ulterior, și-a început cariera ca actor la Teatrul de păpuși Puck din Cluj (1993-1994), continuând la  Teatrul Național din Cluj și Teatrul de Nord din Satu Mare.

 

În 1999 a obținut un post de actor la Teatrul Național din Timișoara și la Teatrul Maghiar de Stat Csicky Gergely, colaborând totodată cu Opera Română din Timișoara. În 2001 a intrat în trupa Teatrului Odeon din București. În aceeași perioadă a început să cocheteze cu televiziunea, prin participarea la diverse emisiuni de divertisment, cum ar fi matinalul TVR 1 'Buna Dimineața România', unde a fost prezentator vreme de un an sau emisiunea 'Căsătorie în direct' (PRO TV), unde a fost coprezentator.


2004 a reprezentat debutul său în telenovele și seriale, actorul având roluri în 'Numai iubirea',  „Păcatele Evei', 'Aniela', 'Îngerașii', 'Iubire ca în filme'. Consacrarea absolută i-au adus-o emisiunile 'Românii au talent' și 'Vocea României'.

Ei bine, băiețelul din imagine este nimeni altul decât Pavel Bartoș!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel