Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România

Data publicării:

Și-a început cariera în radio încă din vremea studenției, iar din 2007 are propria lui emisiunea TV. 

S-a născut pe 27 ianuarie 1977 la Târgu Jiu, Gorj. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”, dar a început să lucreze în radio încă din perioada studenției. A iubit mult lumea presei, așa că a luptat pentru visul lui și a mers mai departe pe acest drum. 


După succesul din radio, a decis să încerce și televiziunea și a început să lucreze la postul TV NOVA. După scurt timp, a avut oportunitatea de a deveni prezentator pentru emisiunea „Trupa DP 2” de la TVR.


A fost prezentator și al emisiunii „Trezește-te la Realitate cu Măruță” difuzată în anul 2004 pe Realitatea TV. După doar câteva luni acesta s-a întors la TVR, unde a prezentat „Tonomatul DP 2”. Din anul 2007, Cătălin Măruță a semnat un contract cu ProTV pentru emisiunea „Happy Hour”. Din 2013 emisiunea și-a schimbat denumirea în „La Măruță”. 


Cătălin Măruță, în vârstă de 43 de ani, este căsătorit cu Andra din anul 2008 și au împreună doi copii minunați, pe David și Eva. 


Prezentatorul TV a postat pe pagina de Instagram mai multe fotografii cu el din perioada copilăriei, iar fanii au observat imediat asemănarea izbitoare dintre el și fiica lui, Eva. 

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)


Cătălin Măruță a dezvăluit care este cel mai mare regret al său 


Acesta spune că regretă enorm că nu a făcut copii mai devreme. De asemenea, acesta a mărturisit că este dependent de muncă și îi place ceea ce fac, însă nimic nu se compară cu momentele petrecute cu familia. Vedeta de la Pro Tv a precizat faptul că cele mai frumoase amintiri alături de familie sunt cele din vacanțe.


„În vacanțe. Înainte să avem copiii, dar și după, când am mers și cu ei. Îmi place să ne trezim fără alarmă, să nu ne uităm niciodată la ceas. Să mâncăm când ne e foame, să facem ce avem chef”, a declarat Cătălin Măruță, pentru VIVA.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel