Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România

Data actualizării: | Data publicării:

Are un succes imens pe plan muzical și a fost doar la un pas de a câștiga competiția Asia Express. 

Acum este unul dintre ce mai îndrăgiți artiști din România, dar copilăria lui nu a fost atât de ușoară. Chiar dacă acum are tot ce și-ar putea dori cineva, artistul din imagine povestea în urmă cu ceva timp că erau momente când își potolea foamea cu pufuleți cu apă. Pe lângă asta, atunci când s-a lansat în muzică, câștiga foarte puțini bani, care nu îl ajutau nici să își plătească întreținerea. 


”Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă minerală. Câștigam 100 lei pe concert, la început. Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea. Acum nu îmi mai este frica de sărăcie”, spunea Speak într-un interviu.

 


Recent, Speak a fost provat de către fanii de pe Instagram să publice mai multe fotografii din perioada copilăriei, dar și din perioada adolescenței. Este cert că iubitul Ștefaniei s-a schimbat foarte mult, deoarece fanii l-au recunoscut cu greu. 

 


Speak s-a născut la Bacău. Artistul a devenit celebru în urma relației cu Adelina Pestrițu, cunsocuta prezentatoare TV. Chiar dacă a trecut cu greu peste despărțirea de Adelina, acum este foarte feircit alături de Cristina Ștefania, pe care a cerut-o de soție în emisiunea Asia Express.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel