Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România

Data actualizării: | Data publicării:

Este una dintre cele mai apreciate jurnaliste, producătoare și prezentatoare, cu o carieră de aproape 30 de ani în televiziune. 

Cariera ei de jurnalist a început la TVR Iași, la vârstă de doar 19 ani, unde a fost inițial reporter de știri, după care a prezentat emisiunea pentru copii „Țara lui Piticot”.  La București a debutat ca reporter la redacția de știri externe a Televiziunii Române. 


Aceasta a prezentat și principalul jurnal de știri, și a fost corespondentul TVR la Gala Premiilor Oscar, la Hollywood. 

 


La vârstă de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă să prezinte emisiunea, care i-a adus un succes răsunător, „Surprize, surprize”. Frumoasa prezentatoare TV a obținut de-a lungul timpului multe distincții pentru cariera sa și s-a implicat în organizarea și promovarea multor campanii umanitare. Andreea Marin este, în prezent, Ambasador UNICEF. 

 


Prezentatoarea TV a devenit nostalgică a răsfoit prin albumul cu amintiri din copilărie. Le-a împărtășit și fanilor de pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu ea din vremurile apuse. 

 


„Ieri am petrecut 10 ore cu mine și amintirile dragi. Am deschis cutii de scrisori păstrate de la cei ce-mi sunt îngeri acum, m-am întors în timp, am retrăit întâmplările care ne-au legat și m-au făcut să fiu omul de azi... Am făcut ordine în miile de fotografii adunate într-o viață și mi-am dat seama că am amânat atât, pentru că îmi era teamă să revăd cu inima oamenii dragi ce nu mai sunt, să realizez că nu mai e nimeni mai vârstnic decât mine pe care să-l pot suna și să cer un sfat la nevoie, trebuie să fiu puternică și să mă bazez pe mine, să ofer eu sprijinul meu când e nevoie de el, dar nu am cui să-l cer, decât în rugile mele, căci bunii mei de odinioară nu mai sunt. (...)


Am ales 10 imagini de la diferite vârste, încă din primul an de viață, apoi crescând alături de familie, anii adolescenței la școală sau la competițiile de handbal, iar ultima fotografie e în cabina de machiaj la televiziune, pe când eram om de știri. Și de aici, povestea o cunoașteți”, a scris Andreea Marin pe Instagram. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel