Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai iubite artiste cu origine aromână/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Fetița din imagine este una dintre cele mai apreciate artiste din România și are origine aromână din partea tatălui.

Micuța din imagine s-a născut pe data de  30 iulie 1985 în București. Aceasta este o cântăreață de muzică pop-dance și latino română, cu origine aromână din partea tatălui, care este preot. A debutat pe scena muzicii alături de mama sa care este interpretă de muzică populară.

În anul 2000 fetița din imagine a câștigat trofeul festivalului „Ursulețul de aur” din Baia Mare pentru interpretarea cântecului „One Moment in Time” a lui Whitney Houston. În adolescență, aceasta a studiat actoria și a urmat lecții de canto clasic în cadrul Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”.

La finalul anului 2002, artista a devenit vocea principală a formației Mandinga, alături de care a lansat două albume de studio: ...de corazón (2003) și Soarele meu (2005), cel din urmă, devenind un succes comercial în România, a primit discul de aur pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare.

Cântăreaţa are milioane de fani atât în România, cât şi peste hotare. Muzica ei este ascultată şi de străini, cu unele piese a reuşit să intre şi pe radiourile vecinilor noştri. 

Artista este căsătorită cu Cornel Ene. Cei doi au împreună doi copii, un băieţel şi o fetiţă şi formează un cuplu de 15 ani de zile. Pe 30 iulie 2005, artista a început povestea de iubire cu cel care avea să îi devină soţ şase ani mai târziu. Logodna a avut loc pe 30 iulie 2011.

 

Fetița din imagine este nimeni alta decât Elena Gheorghe!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel