Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România

Data publicării:
Alina Sorescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alina Sorescu, sursa foto Instagram

Este căsătorită cu un creator de modă, are două fetițe superbe, este cântăreață și profesoară de canto. 

Alina Sorescu a devenit nostalgică și a postat pe contul de Instagram o fotografie cu ea de când era doar un bebeluș. Fotografia a încălzit inimile internauților și i-a trezit artistei sentimente de nostalgie. 


Chiar dacă este foarte discretă atunci când vine vorba de familie, Alina Sorescu le-a făcut o surpriză fanilor de pe Instagram și a căutat în sertarul cu amintiri. 


Alina Sorescu s-a născut pe 14 iulie 1986 în București, iar de la o vârstă fragedă s-a dedicat muzicii, sub îndrumarea tatălui său. Debutul muzical l-a avut în anul 1994 la Festivalul de Muzică pentru Copii. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alina Sorescu (@alina_sorescu_official)

La vârsta de doar 11 ani Alina Sorescu a lansat primul ei album, intitulat „Voi fi o stea”. În 1999 a început un turneu în mai multe țări europene unde a susținut concerte în orașe din Franța, Italia, Belgia și Olanda. 


Alina Sorescu este căsătorită cu Alexandru Ciucu și împreună au două fetițe minunate, Carolina și Raisa.


În prezent, artista are o emisiune săptămânală la TVR. 


„Eu am crescut în TVR. În copilărie cântam în MiniSong și după ce Ioan Luchian Mihalea a plecat dintre noi, am început să apar în emisiunile de week-end pentru copii ale Televiziunii Române. Ulterior, la propunerea domnului Valeriu Lazarov, am devenit prezentator TVR, fiind gazdă a multor emisiuni (întâi “Ploaia de stele”, “Matinal de vacanță”, “Tonomatul de pe 2”, “Portativul piticilor”, “Ora fără catalog”… și festivaluri (“Eurovision”, “Cerbul de Aur”, “Callatis”, “Mamaia Copiilor” etc.). Sunt fericită că am reluat tradiția colaborării și că “Alina și picii ei” intră în casele oamenilor în fiecare sâmbătă de la 11:00 pe TVR 1. Practic, acum copilul TVR-ului s-a făcut mare. Sunt pentru prima dată și realizatorul unui program de televiziune și mă bucur că am ocazia să pun în practică tot ce am învățat în acești ani”, a declarat Alina Sorescu într-un interviu pentru click.ro. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alina Sorescu (@alina_sorescu_official)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel