Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume. Are peste 250 de milioane de fani

Data actualizării: | Data publicării:

A debutat în seriale pentru copii, iar apoi s-a lansat în muzică. Anul acesta s-a căsătorit în mare seceret. 

Este o actriță, cântăreață și cantautoare americană în vârstă de 28 de ani. A debutat în 2008 în lumea actoriei cu rolul lui Charlotte în musical-ul 13 chiar la Broadway. Între anii 2010 și 2013, a interpretat rolul lui Cat Valentine în serialul „Victorious”, iar mai târziu a primit un rol în „Sam & Cat”. 


În martie 2013, a cunoscut un succes enomr cu piesa "The Way" de pe albumul ei de debut „Yours Truly”. Cu piesa asta a intrat în top 10 în Billboard Hot 100 și a fost certificată cu dublă-platină de RIAA. 


Ariana Grande, căci despre ea este vorba, a devenit prima artistă a cărei înregistrare de debut s-a clasat pe prima poziție. 

 


În 2014 Ariana Grande a primit premiul Music Business Association în categoria „Breakthrough Artist of the Year”. 


Al doilea album de studio al Arianei, My Everything (2014), a debutat pe locul 1 în SUA, fiind bine certificat în multe alte țări. 

 


În 2016 lansează cel de-al treilea album de studio, Dangerous Woman. Piesa de titlul albumului a debutat pe locul 10 în Billboard Hot 100. Albumul a debutat pe locul 2 în Billboard 200.


Ariana Grande este deţinătoarea a două premii Grammy, iar în ultimii trei ani a lansat trei albume -"Sweetener", "Thank U, Next" şi "Positions"-, care au ajuns fiecare pe prima poziţie în topul vânzărilor de discuri din Statele Unite. 


Ariana Grande s-a căsătorit în secret cu un agent imobiliar în luna mai a acestui an. Cei doi s-au căsătorit chiar în vila ei din California și nu au avut mai mult de 20 de invitați. Chiar dacă nu se cunoșteau de foarte mult timp, cei doi au simțit că sunt făcuți unul pentru altul și au spus un mare „DA” în fața ofițerului de stare civilă. 

 

 

Citește și: Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel