Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc

Data actualizării: | Data publicării:

Fetița din imagine este una dintre vedetele care ştie ce vrea şi îşi susţine punctul de vedere până în pânzele albe, indiferent de consecințe.

Fetița din imaginea ajuns una din cele mai de succes actrițe din România.Acesta și-a început debutul în lumea telenovelelor. Se întâmpla acum mai bine de 14 ani, în prima telenovelă românească, „Numai iubirea”, difuzată de Acasă TV. Vedeta a continuat apoi cu serialul „Păcatele Evei” și a prezentat o serie de emisiuni de divertisment.

Acum, vedeta  are o carieră de invidiat. În urmă cu mai mulți ani a lucrat la TVR 2, ca prezentatoare, iar apoi a continuat cu aparițiile în telenovele. După rolul jucat în Numai iubirea, unde interpreta un personaj negativ. La data de 11 septembrie 2019 , a revenit în televiziune , ca actriță, în serialul Sacrificiul . În acest serial având  tot un rol principal negativ (Diva).

Vedeta a bifat și câteva controverse de-a lungul carierei sale. A pozat în revista Playboy printre icoane și cruci, pictorial care a atras numeroase critici în special din partea reprezentanților Bisericii Ortodoxe. O altă controversă a fost intrarea ei în lumea muzicii în urmă cu mai mulți ani. Aceasta a fost criticată aspru, iar apoi s-a lăsat de proiectele ei muzicale după ce i s-a spus că nu are voce.

În utlima perioadă, vedeta a pornit un adevărat război împotriva influencerițelor, dar și a vedetelor care fac promovări pe rețelele de socializare. Extrem de transparentă și sincer, aceasta nu s-a oprit nici după ce mai multe vedete au dat-o în jufdecată.

Deși mereu este cu zâmbetul pe buze, destinul actriței nu a fost mereu roz. Aceasta și-a pierdut ambele surori în cutremurul din 1977.  Acestea erau gemene și aveau 9 ani jumătate.

Aceasta fost căsătorită cu un cunoscut artist. Divorțul dintre ei a fost de departe unul din cele mai scandaloase din lumea mondenă. Despărțirea s-a lăsat cu acuzații grave aruncate din partea vedetei către fostul soț, dar și cu ani și ani de jigniri.

 

Ei bine, în fotografie este nimeni alta decât Oana Zăvoranu!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel