Recunoașteți personajul. Are una dintre cele mai bune voci din România/ FOTO

Data publicării:

Fetița din imagine este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, care se bucură de un mare succes. 

Născută și crescută în satul Izvoarele, fetița din imagine a dovedit de mică ce talent are, astfel că a încercat să și-l cultive încă dinainte să afle ce înseamnă faima. Cu toate astea, părinții artistei nu au fost de acord cu plecarea ei de acasă și au sfătuit-o de mai multe ori să rămână în sat și sa se facă profesoară de muzică. 

Cu o voce de aur și o frumusețe aparte, aceasta a reușit să devină una dintre cele mai frumoase și apreciate voci și are colaborări pe bandă rulantă cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști, care se află în top.

În vârstă de doar 23 de ani, artista a obținut numeroase premii și trofee la diferite concursuri unde a participat pentru a se face remarcată și cunoscută. În urma numeroaselor evenimente artistice la care a participat încă din copilărie, micuța a știut cum să se facă mereu plăcută.

Piesele ei  ajung întotdeauna la inimile ascultătorilor. Cu trăsăturile de păpușă, cu părul lung, artista a avut colaborări alături de nume importante ale industriei muzicale românești. Aceasta a câștigat "medalia de argint" a emisiunii Bravo ai Stil- Celebrities în luna decembrie a anului 2020, clasându-se pe locul doi.

Ei bine, fetița din imagine este nimeni alta decât THEO ROSE!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel