Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România

Data publicării:

Este mamă a trei copii minunați și una dintre cele mai apreciate actrițe și prezentatoare TV din România. Recunoaște persoanjul din imagine. 

Se bucură de un succes imens pe plan profesional și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și prezentatoare TV din România. Nici pe plan amoros, lucrurile nu au stat deloc rău pentru ea, trăiește o frumoase poveste de iubire și are trei copii minunați. 


Vedeta din imagine reușește cu brio să facă față provocărilor ce țin de viața de familie și mamă a trei copii, dar și celor din plan profesional. Frumoasa prezentatoare TV din imagine poate spune că este o femeie norocoasă pe toate planurile și un exemplu pentru multe femei din România. 


Dacă nu ați ghicit încă, vă spunem noi, vedeta din imaginea de mai sus este frumoasa Alina Pușcaș, actriță și prezentatoare TV. 


Alina Pușcaș s-a născut la Sibiu pe 2 noiembrie 1983 și este una dintre cele mai populare vedete TV din România.


A absolvit cursurile Școlii Universitare Româno-Americane de Turism. Alina Pușcaș și-a început cariera ca model, iar apoi a lucrat în industria turismului la mai multe hoteluri.


Alina Pușcaș a cunoscut succesul odată cu rolul principal din serialul TV ”Narcisa sălbatică”. Odată cu acest rol important, viața brunetei s-a schimbat radical și a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe și prezentatoare TV din România. 


Imediat, Alina Pușcaș a primit rolul de prezentatoare TV pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”.


Frumoasa vedetă este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu și au trei copii împreună, Melissa, Alexandru și Iris.

 


Alina Pușcaș a dezvăluit secretul unei siluete perfecte: „Foarte mult sport”


Alina Pușcaș a dezvăluit care sunt secretele ei atunci când vine vorba de sănătate și siluetă. Vedeta face mult sport și este atentă la alimentație. Alina Pușcaș a recunoscut că a renunțat la pâine și la gustările dintre mese. În plus merge la sală și face sport ori de câte ori are timp. 


"Mănânc proteină animala, vegetala și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am muncit 5 luni pentru silueta de acum, pentru tot, pentru pozele pe care le-am pus. (...) Între mese nu ciugulesc nimic. Am renunțat la pâine. Mai gust prin vacante ce ma tentează. Legume cât cuprinde, fructe mai puțin și sport, foarte mult sport.", a declarat Alina Pușcaș la Antena Stars. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel