Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, care a ajuns pe cele mai înalte top-uri muzicale

Data actualizării: | Data publicării:

Fetița din imagine este acum una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Vocea ei a dus-o pe cele mai înalte top-urile muzicale.

Fetița din imagine este o cântăreață de origine română. Artista s-a născut pe data de 24 martie 1984, în Slatina. Aceasta a mărturisit că pasiunea pentru muzică o are de la o vârstă foarte fragedă și că a știut tot timpul că își dorește să își construiască o carieră în domeniul muzical.

A devenit cunoscută odată cu lansarea hitului “Tell Me Why” în colaborare cu Tom Boxer. La acel moment, piesa interpretată de artistă s-a bucurat de un succes fantastic, aceasta ocupând primele poziții în topurile radiourilor din România, dar și din străinătate. Melodia a devenit cunoscută în țări ca Spania, Argentina, Tunisia, Armenia sau Polonia. 

Cariera sa a luat un avânt fulminant, odată cu cel de-al doilea single lansat, “She bangs”. Ulterior, cântăreața a lansat mai multe piese în colaborare cu alți artiști din țară.

Cântăreața are o mulțime de fani, iar pe instagram este urmărită de 312 mii de urmăritori. Având o personalitate puternică și o energie debordantă, artista este foarte îndrăgită de public, iar imaginile pe care le postează în mediul online reușesc să strângă rapid multe aprecieri și comentarii. Aceasta publică fotografii atât din viața ei personală, cât și profesională.

Fetița din imagine este nimeni alta decât Amna.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel