Recunoașteți personajul. Este prezentă în casele românilor de peste 26 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Esca, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Esca, sursa foto Instagram

Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din România și a cucerit inimile tuturor cu un salut devenit celebru. 

Andreea Esca s-a născut pe 29 august 1972 în București. A făcut studii universitare și postuniversitare la Școala Superioară de Jurnalism și a urmat programe de pregătire profesională la: Centrul pentru Jurnalism Independent (Praga), CNN Atlanta (SUA) și în Atena, Grecia (1994).


Prezentatoarea și-a început cariera la SOTI, la începutul anilor '90, iar din 1 decembrie 1995 și-a început cariera de prezentatoare pentru Știrile Pro TV. Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România și una dintre cele mai îndrăgite de publicul român. 

 


Andreea Esca a fost numită de două ori „Femeia anului”, a câștigat în fiecare an premiul pentru cel mai bun prezentator din România și a fost declarată cel mai bun om de televiziune. Prezentatoarea TV s-a implicat în numeroase campanii de binefacere, în prezent este membră a fundației „Renașterea”. 


Timp de 10 ani a condus revista The ONE, iar în prezent este realizatoarea emisiunii La Radio, de la Europa FM și posesoarea site-ului andreeaesca.com.


Andreea Esca este căsătorită cu Alexandre Eram și au doi copii minunați împreună: Alexia și Aris. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel