Recunoașteți personajul. Azi e celebru și poartă numele unei aplicații cunoscute

Data publicării:

Băiețelul din imagine este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști care poartă numele unei aplicații cunoscute.

Acesta s-a născut pe 8 februarie 1989 în București. Încă din copilărie, muzica a fost cea mai plăcută joacă. La vârsta de 8 ani a scris primele versuri și, de atunci, scrie fără oprire. La 13 ani a pășit pentru prima oară într-un studio muzical. Patru ani mai târziu, acesta a scos primul său videoclip. Ulterior, vedeta a luat o mică pauza pentru a-și continua studiile.

Câțiva ani mai târziu, artistul a simțit că trebuie să-și urmeze visul și s-a reapucat de muzică, mult mai serios de această dată. 

La varsta de 22 de ani, artistul scoate prima piesa de succes, ”Habar n-ai tu”, în colaborare cu Maximilian, moment în care anunță primul sau album, “Povestea inimii”. După acest featuring,acesta apare alături de Sisu în proiectele “Mintea mea” și “Daca vrei”, iar mai apoi colaborează cu DOC pentru piesa “Ceai”, care se bucură de un real succes.

Acesta a ajuns în cele mai înalte topuri muzicale colaborând cu artiști de renume precum Andra, Ruby, Anda Adam, Satra B.E.N.Z.

Ei bine, băiețelul din imagine este nimeni altul decât What' S Up!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel