Recunoașteți personajul. Are peste 25 de ani de experiență în televiziune

Data publicării:
Mircea Radu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mircea Radu, sursa foto Instagram

Și-a început cariera în televiziune în anii ’90 la TVR, dar celebritatea a cunoscut-o în anul 2000. 

Mircea Radu este un om de televiziune, devenit cunoscut în anul 2000 pentru emisiunea „Din Dragoste”, de la Antena 1. 


S-a născut pe 15 noiembrie 1968 în București și este absolvent al Facultății de Inginerie a Instalațiilor din București. Deoarece l-a pasionat dintotdeauna lumea radioului și a televiziunii, Mircea Radu a ales acest drum, iar în anii '90 a început să lucreze ca prezentator și reporter. Acesta a urmat cursuri de formare profesională la Missouri School of Journalism și la BBC School of Journalism.


Cariera în televiziune și-a început-o ca prezentator al știrilor TVR, dar celebritatea a venit în anul 2000, când a început să prezinte la Antena 1 emisiunea „Din dragoste”, urmărită cu sufletul la gură de toți românii. Emisiunea s-a bucurat de un succes imens și a fost difuzată până în anul 2009.


Din 2010, Mircea Radu s-a întors la TVR și a prezentat emisiunea „În Trecerea Anilor”.  La scurt timp, acesta a trecut la pupitrul știrilor TVR.


Anul trecut, Mircea Radu anunța chiar pe pagina lui de Facebook:


„Mircea Radu este, începând din această lună, consilier în management al Preşedintelui-Director General al TVR, Doina Gradea, atribuţiile sale urmând să fie legate de proiectele editoriale şi de imagine ale televiziunii publice.” – așa începe comunicatul care va fi trimis presei astăzi. E adevărat. Continuați să aveți încredere în profesionalismul meu și al echipei din care acum fac parte. Toți suntem bine intenționați și dorim ca voi, telespectatorii, să primiți ce e mai bun din partea Televiziunii Publice. Vă mulțumesc”, a scris Mircea Radu.


Mircea Radu este căsătorit din 2012 cu Raluca, medic oncolog, iar împreună au doi copii minunați. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mircea Radu (@themircearadu)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel