Recunoașteți personajul? Acum este una dintre cele mai apreciate vedete din România. EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

A studiat pianul, pictura, a făcut balet și a călătorit prin toată lumea. Iar asta se întâmpla încă din primii ani de viață. Astăzi este una dintre cele mai apreciate vedete din România. 

S-a născut pe 23 ianuarie 1970, în București, într-o familie de diplomați. Copilăria și-a petrecut-o alături de părinții aflați în misiune în Asia de Sud-Est și la Târgoviște, cu bunicii. 


A făcut balet, dans modern, pian, orgă electronică, atletism viteză, înot, pictură și notele de la școală erau demne de premiul întâi cu coroniță. 

 

A terminat gimnaziul și liceul în Târgoviște, apoi s-a mutat în București, iar în 1993 a terminat Academia de Studii Economice, secția de Relații Economice Internaționale. 

În facultate a luat primul contact cu modelingul. Au urmat nenumărate apariții care au propulsat-o în topul celor mai frumoase femei din România.

A fost prima femeie din România care a pozat în revista Playboy. În 1999, cariera ei avea să ia un avânt la care tânăra nu se aștepta. 


Au urmat colaborări numeroase, a avut propria agenție de modele emisiuni Tv, a scris două cărți, și-a folosit vocea pentru a da viață unor cărți și a văzut zeci de țări străine. 

 


Dacă nu ați recunoscut-o până acum, vă spunem noi despre cine este vorba: Dana Săvuică.

 

 

Micuța din imaginile de mai sus s-a transformat într-o femeie superbă, plină de viață și o adevărată sursă de inspirație pentru mulți. 

Dana Săvuică ne-a dezvăluit că a fost un copil cuminte, care învăța bine și care avea foarte multe pasiuni.

 

„Eram foarte cuminte. O tocilară. Am studiat pian și orgă electronică, am făcut atletism viteză, înot, balet, dans modern și pictură”, a declarat Dana Săvuică pentru Spectacola.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Savuica (@danasavuica)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel