Recunoașteți personajul? Acum este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV

Data actualizării: | Data publicării:
Dani Oțil foto instagram
Descriere foto: Dani Oțil foto instagram

Nu pare să se fi schimbat prea mult și e ușor de recunoscut. Dacă în poza din copilărie avea doar câțiva ani, acum este unul dintre prezentatorii care se bucură de succes în televiziune.

Este vorba despre omul de televiziune Dani Oțil, care acum, la 40  de ani, este un bărbat împlinit, cu o familie frumoasă și o carieră în plină ascensiune.

Dani Oțil s-a născut la Reșița, pe 24 August 1980. A început să muncească de la vârstă de 16 ani, iar de la 18 ani se întreținea singur. A făcut zece ani de radio și în prezent lucrează în televiziune.

Împreună cu trei băieți a construit o rețea de radio “Național FM” cu 30 de stații în Bucureșți și cele mai importante orașe din țară. A început să lucreze completând caiete întregi cu ce vedea la tv și ce auzea la radio. Anunța fiecare oră la un microfon legat de pick-up-ul transformat ad hoc în stație.

Vedeta a postat o fotografie unde apare lângă o domnișoară. După comentariile care au apărut în urma postării, putem spune că este o prietenă din copilărie, acum actuala lui iubită. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Despre Dani mai știm că  pe la începutul carieri derula melodii de pe singurele două casete pe care le avea cu Michael Jackson și Blue System. În 1995 a ajuns la radio, unde făcea emisiuni cu tineri, pentru tineri, despre tineri. După primele luni a venit și Răzvan, care până atunci făcuse stagiatură la o televiziune locală. A trecut pe la radio Contact, radio Vest Timișoara, Național FM, Național tv, și a ajuns la Antena 1, unde lucrează în prezent.

Televiziunea înseamnă satisfacții pe care nu ți le adduce nicio altă meserie, iar cel mai greu este să fii constant. Să faci o meserie din asta înseamnă să reziști ani de zile încontinuu. Pe lângă televiziune, Dani este pasionat și de sport, în special de hard enduro, unde anul trecut a avut un rezultat bun, peste așteptări așa cum spune și el, reușind să se claseze pe locul 8, la categoria Hobby Team.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel