Recunoașteți personajul. A lăsat tot ce avea în România pentru o carieră în tenis în Germania

Data actualizării: | Data publicării:
Lucian Viziru, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lucian Viziru, sursa foto Instagram

Este actor și cântăreț, dar cea mai mare iubire a lui a fost tenisul. A lăsat totul în urmă pentru viața de peste hotare. 

Lucian Viziru a fost unul dintre cei mai apreciați actori din România și unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz. Chiar dacă s-a bucurat de o carieră de succes în muzică, dar și în actorie, Lucian Viziru a decis să își ia familia și să se stabilească în Germania.

 
Lucian Viziru și-a făcut debutul în lumea cinematografiei în telenovela Numai Iubirea, de la Acasă TV. În 2006 a primit rolul principal în telenovela Iubire ca în filme, după care u urmat Inimă de țigan (2007) și Regina (2008). Înainte de a fi actor, Lucian a cochetat cu muzica, dar și cu tenisul, pentru care se pare că a renunțat la o carieră de succes. 


În 2013 a luat decizia de a se muta în Germania, împreună cu soția și cu fiul său. Lucian Viziru e antrenor de tenis și spune că nu are de gând să se întoarcă în România prea curând. Viața din Germania îi place foarte mult, mai ales pentru că fiul lui, Mihai, se bucură de o educație aparte acolo. 


„Acum nu m-aș întoarce în România, dar nici nu exclud această variantă pe viitor. În România realizasem aproape tot ceea ce-mi dorisem, iar să joc în telenovele, în filme sau să cânt muzică Pop nu mai erau provocări pentru mine, iar mie îmi plac provocările. Și pentru că mi-era dor de tenis, am hotărât să încep o carieră în care să nu trebuiască să mai depind de nimeni altcineva decât de mine însumi și de ceea ce pot să fac eu pe teren, atât ca jucător, cât și ca antrenor. Vorbesc foarte bine limba germană, în Germania se câștigă destul de bine din tenis, așa că n-am stat prea mult pe gânduri”, a spus Lucian Viziru pentru ProTV în urmă cu ceva timp. 


Pasiunea pentru tenis a moștenit-o de la bunicul său, cunoscutul jucător de tenis, Gheorghe Viziru, care a fost unul dintre cei mai buni tenismeni ai României. Lucian a devenit nostalgic și a postat pe pagina de Facebook o fotografie de pe vremea când era doar un copil. În imagine apare alături de bunicul său cu care a avut o legătură aparte, drept urmare că îi duce pasiunea pentru tenis mai departe. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel