Recunoașteți personajul? A fost unul dintre cei mai detestați luptători WWE, iar acum este cel mai bine plătit actor de la Hollywood

Data publicării:
The Rock, sursa foto Instagram
Descriere foto: The Rock, sursa foto Instagram

Succesul a venit odată cu rolurile din filmele de acțiune, precum seria „Fast & Furious”, „Skyscraper” și seria „Jumanji”, iar acum este cel mai îndrăgit actor de peste ocean. 

Dwayne „The Rock” Johnson le-a făcut fanilor o supriză și le-a arătat o fotografie cu el de când era doar un puști. Nimeni nu ar fi crezut că este el în poză. Chiar și actorul s-a amuzat pe seama înfățișării lui. 


„Voi împărtăși această amintire de Crăciun cu toți cei de aici. La vârsta de 4 ani... Dinții strâmbi... Cu toții credeau că sunt o mică fetiță. Și chiar de la vârste fragede am avut „cale deschisă” către fete... probabil pentru că au crezut că sunt una de-a lor. Și mulțumesc mamă pentru tunsoarea grozavă”, a fost mesajul amuzant transmis de Dwayne. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de therock (@therock)


„The Rock” a fost declarat de către cei de la Forbes cel mai bine plătit actor de la Hollywood cu venituri de peste 87,5 milioane de dolari. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de therock (@therock)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel