Recunoașteți personajul. A fost desemnată cel mai bun influencer din România în anul 2020

Data publicării:
Cristina Ich, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Ich, sursa foto Instagram

Este una dintre cele mai frumoase femei din România și se bucură de un succes imens în mediul online. 

Cristina Ich a fost votată cel mai bun influencer din România în anul 2020 și a primit premiul „Romanian Social Media Star of 2020”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards. Vedeta se bucură de un succes imens în mediul online, mai exact pe Instagram, unde este urmărită de peste 800 de mii de oameni. Cristina a fost apreciată mereu pentru frumusețea răpitoare, dar și pentru sinceritatea cu care le povestește fanilor ei cele mai amuzante îmtâmplări. 


Frumoasa Cristina Ich este împlinită și pe plan personal. Este împreună cu Alex Pițurcă și împreună au un băiețel minunat. Chiar dacă își ține familia departe de lumina reflectoarelor, Cristina Ich le povestește adesea fanilor despre relația ei cu Alex și despre cum este viața de mămică. 


Cum a ajuns Cristina Ich să fie în topul celor mai bine plătiți influenceri din România?


„Eu nu am fost conștientă. Ca un om inconștient, m-am băgat cu un băiat și am început să mă scălămbăi pe Facebook. Viață m-a dus unde a vrut ea. (...) Am intrat la facultate, apoi eu am ajuns la o agenție de modeling am plecat la Milano, Londra. Mi se părea că băiatul de la Bromania seamănă cu actorul din Prison Break. I-am dat un mesaj, am făcut un filmulet și a avut succes”, a mărturisit Cristina Ich într-un interviu la Aleph News.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel