Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai sexy artiste din România. Indiciu: "Nu mă uita"

Data actualizării: | Data publicării:

Pe fetița din imagine astăzi o cunoaște toată lumea. Aceasta este una dintre cele mai sexy artiste din România care a dominat topurile naționale și internaționale cu melodiile ei.

Fetița din imagine s-a născut pe 27 aprilie, în anul 1980, în București. Artista și-a început cariera participând la cele mai cunoscute festivaluri de muzică ușoară, câștigând în 1998, la numai 18 ani, premiul presei la Festivalul Mamaia. În 1999, avea să vină succesul pe care îl aștepta de mult. Alături de trupa  R.A.C.L.A a scos piesa "Nu mă uita", care a  propulsat-o pe artista și în rândul celor mai sexy vedete din România.

Anul 2000 i-a adus artistei hit-uri pe bandă rulantă. Colaborarea cu Marius Moga a generat unul din cele mai de success albume ale anilor 2000, Confidential. 

Din anul 2009 până în prezent, fetița din imagine și-a propus să domine atât topurile naționale cât și cele internaționale, lucru care s-a și întâmplat.

Turcii au supranumit-o noua Madonna a Europei, solista fiind în mare vogă în țara lor.

Ei bine, fetița din imagine este nimeni alta decât Anda Adam.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel