Recunoașteți personajul. A fost una dintre cele mai apreciate modele din revistele pentru bărbați

Data publicării:

Fetița din imagine a fost una dintre cele mai apreciate modele din revistele pentru bărbați și a făcut furori cu frumusețea ei.

Fetița din imagine este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, însă acest lucru a fost marcat încă din copilărie. Aceasta s-a născut la data de 9 decembrie 1981, în Roșiorii de Vede, Teleorman și a studiat Școala de Arte și Meserii Spiru Haret.

Imediat după terminarea studiilor, vedeta a început să lucreze ca vânzătoare într-un magazin și asta deoarece provenea dintr-o familie unde banii erau o mare necesitate. Cum aspirațiile ei erau mult mai mari, aceasta a decis să se mute în Capitală, acolo unde s-a angajat tot ca vânzătoare într-un magazin de renume, unde clienții erau oameni importanți și cu foarte mulți bani.

Într-o zi, acesta a fost observată de către un client care i-a sugerat că o să devină un model de succes, dar pentru asta va trebui să facă anumite lucruri. După ce a analizat mai bine situația,  vedeta s-a hotărât să pozeze nud pentru o faimoasă revistă pentru bărbați, primele apariții fiind foarte apreciate de privitori.

Aceasta a început să pozeze tot mai mult pentru reviste de renume, dar să și apară pe micile ecrane. Acum, fetița din imagine este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare TV și se pregătește să devină mămică în curând.

Dacă nu v-ați dat seama până acum, ei bine în fotografie se află Gina Pistol.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel