Recunoaște personajul. Indiciu: Vedetele nu scapă de ochiul ei critic

Data publicării:

Fetița din imagine este astăzi una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, iar vedetele nu scapă de ochiul ei critic.

În imagine se află un celebru critic de modă și fashion editor din România. Fetița s-a născut Pitești, pe data de 28 iulie 1981. Aceasta este cunoscută pentru criticile e care le aduce vedetelor din showbiz, în privința ținutelor, dar și a aparițiilor publice.

Aceasta a colaborat cu cele mai cunoscute reviste de modă. Fetița din imagine a renunțat la o carieră în drept pentru a lucra în modă, domeniul care i s-a potrivit cel mai bine.

Vedeta a început să se remarce în showbiz-ul românesc prin ținutele extravagante, dar și prin comentariile acide făcute la adresa persoanelor publice. Aceasta a fost căsătorita opt ani cu un designer de încălțăminte, cu care are și un copil.

Un alt indiciu care vă aduce și mai aproape de aflarea identității fetiței din imagine este nelipsita găină, astfel că probabil v-ați și dat seama de personajul din imagine. Ei bine este nimeni alta decât Iulia Albu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel