Recunoaște personajul: Indiciu: Este o actriță de succes de la noi

Data publicării:

Fetița din imagine este o actriță cunoscută, dar și o mămică desăvârșită.

Fetița din imagine este o actriță de film și televiziune, designer, personalitate publică și prezentatoare de televiziune. Ea s-a născut 26 septembrie 1985, în București, iar la vârsta de trei ani a intrat în grupul Minisong, sub conducerea lui Ioan Luchian Mihalea. Actrița din poză a debutat la vârsta de doar 4 ani, când făcea și primul ei turneu și începea să joace la TVR.

La nouă ani juca rolul Abramburicăi în serialul TV Abracadabra difuzat de TVR. În anul 2003 a interpretat rolul Ioanei, în filmul Dulcea saună a morții, iar în perioada 2002-2007 a jucat în serialul La Bloc, difuzat de postul Pro TV, unde a avut rolul lui Mimi Curcă.

În anul 2007 a fost membru al juriului la concursul Dansez pentru tine din Mexic, iar în anul 2008 a început să joace rolul lui Ingrid în serialul Îngerașii, difuzat pe canalul „Acasă”.

Din anul 2009 a început să joace în serialul de comedie State de România, în rolul fetei primarului, Andreea Popeangă.

Care este viața actriței în prezent

Fetița din poză nu se bucură doar de o carieră de succes, ce se poate mândri și cu o familie minunată. Soțul ei este Radu Dragomir, un regizor de succes, iar împreună au doi copii: pe Luca și pe Lia.

Ea se autocaracterizează ca fiind o persoană foarte ambițioasă și perseverentă, fapt ce se vede în toate reușitele sale. 

Este împreună cu soțul ei de 17 ani și, cu toate acestea, par mai îndrăgostiți ca niciodată.

„E un tată extrem de dedicat, de iubitor, de preocupat, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, el face tot ce poate, el nu are, de exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate”, a spus actrița, pe Youtube.

Actrița a apelat la psiholog, după ce a devenit mamă

Vedeta a mărturisit faptul că a apelat la un specialist după ce a născut primul copil, deoarece avea niște probleme din trecut care o măcinau. Mai mult decât atât,  maternitatea și noile temeri resimțite în calitate de proaspătă mămică îi accentuau anxietatea. Aceasta a mai dezvăluit, la vremea aceea, faptul că avea diferite coșmaruri, iar tot în acea perioadă își pierduse și tatăl.

Vedeta din imagine este nimeni alta decât... Dana Rogoz!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel