Recunoaște personajul. Indiciu: A reprezentat România într-un concurs muzical foarte important

Data publicării:

Personajul din imagine a fost remarcat, de-a lungul timpului, pentru vocea sa specială.

Personajul din imagine s-a născut pe 16 decembrie 1976 la Piatra Neamț. Acesta este cântăreț și provine dintr-o familie de artiști: tată său a fost pictor, iar mama sa a cântat, în tinerețe. Cel mai mare regret al artistului este faptul că părinții săi nu au mai apucat să-l vadă unde a ajuns.

Cântărețul mai are încă trei frați, iar toți au studiat câte un instrument muzical. El a studiat pianul de la vârsta de 7 ani și chiar de pe atunci avea rezultate foarte bune. Acesta nu era singurul domeniu la care se pricepea, pentru că era extrem de bun și la matematică, aceasta fiind profesia lui de bază. N-a apucat niciodată să predea matematică, însă a reușit să predea cursuri de muzică, în cadrul Școlii de muzică pe care o deține.

Între anii 1996-1998 acesta reușește să participe la 18 concursuri naționale de muzică, iar  de la fiecare s-a întors cu câte un premiu. 

Copilul din imagine a vândut, până acum, peste 2.000.000 albume în țară și în străinătate, iar la Eurovision a obținut cel mai mare punctaj din istoria României: 172 de puncte. Acesta ne-a reprezentat cu piesa "Tornero", ce a fost difuzată în peste 30 de țări din România.

Mai mult, acesta a câștigat de trei ori  titlul de "Cea mai bună voce din România".

După cum probabil ați ghicit, personajul din imagine este Mihai Trăistariu!

Care este cea mai mare prostie pe care a făcut-o Mihai Trăistariu, în copilărie

"Am dat foc la casă. Stăteam la Piatra Neamț și aveam cam 12 ani. Țineam chibriturile în mână și nu știam ce să fac cu ele și am văzut un prosop agățat în baie și i-am dat foc. Focul s-a dus în sus și după a început să ardă ușa din lemn. Am fugit repede sub un pat din casă și am lăsat totul să ardă, gândindu-mă că iau bătaie. după jumătate de oră au venit la noi niște vecini disperați: vedeți că arde și așa a descoperit mama focul.", a declarat Mihai Trăistariu, pentru Spectacola.

Ce își dorea Mihai Trăistariu în copilărie

"Am vrut de mic să ajung în Cosmos, n-am mai apucat. M-a păcălit sora mea că trebuie să fiu student la matematică ca să faci astronomie și de acolo te vor prelua ei și te vor trimite în Cosmos.", ne-a mai dezvăluit acesta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel