Recunoaște personajul. Este una dintre cele mai apreciate artiste din întreaga lume

Fetița din imagine se numără printre cele mai apreciate artiste din lume.

Fetița din imagine, născută la 26 iunie 1993, este o cântăreață, compozitoare și actriță americană. O influentă artistă de muzică populară contemporană și adesea considerată o icoană pop, ea se remarcă prin gama sa vocală de patru octave și registrul său de fluier, care i-au adus aprecierea criticilor. Grande a primit numeroase distincții de-a lungul carierei sale, inclusiv două premii Grammy, un Brit Award, un Bambi Award, două Billboard Music Awards, trei American Music Awards, nouă MTV Video Music Awards și 30 de Guinness World Records.

Recunoaște personajul

Tânăra a început să cânte pe scenă încă de când era copil. Implicarea sa într-o piesă de teatru pe Broadway la vârsta de 15 ani, urmată de câteva mici roluri la televiziune, au ajutat-o să obțină rolul Cat din serialul Victorious. A urmat serialul Sam & Cat și apoi s-a aruncat cu capul înainte într-o carieră muzicală de topuri, lansând cinci albume: Yours Truly (2013), My Everything (2014), Dangerous Woman (2016), Sweetener (2018) și Thank U, Next (2019).

Ei bine, în fotografie este nimeni alta decât Ariana Grande!!!

Ariana Grande și soțul ei s-au despărțit, la doi ani de la nuntă

Grande și-a făcut publică idila cu colaboratorul ei de la "The Way", Mac Miller, în august 2016. Cei doi s-au despărțit în mai 2018, după aproape doi ani de relație. "Îl respect și îl ador la nesfârșit și sunt recunoscătoare că îl am în viața mea sub orice formă, în orice moment, indiferent de cum se schimbă relația noastră sau de ce ne rezervă universul pentru fiecare dintre noi!" a postat Grande pe Instagram.

Pe 11 iunie 2018, revista People a confirmat că cântăreața s-a logodit cu Davidson de la SNL, iubitul ei de câteva săptămâni. Ulterior, atenția s-a concentrat pe postările lor afectuoase pe rețelele de socializare, adresate unul altuia, deși cuplul s-a aflat într-o poziție stânjenitoare atunci când au apărut imagini în care Davidson făcea o glumă despre atentatul de la concertul din Manchester cu câteva luni înainte.

Grande a fost devastată de moartea lui Miller în urma unei supradoze accidentale de droguri în septembrie 2018, un eveniment care se pare că a avut un impact asupra relației sale cu Davidson. În octombrie 2018, cântăreața și comediantul s-au despărțit.

Grande a continuat să se întâlnească cu Mikey Foster de la Social House, înainte de a declanșa o relație cu agentul imobiliar Dalton Gomez. Cei doi s-au logodit în decembrie 2020 și s-au căsătorit în mai 2021.

Acum, Ariana Grande și soțul ei, Dalton Gomez s-au despărțit încă din ianuarie și se îndreaptă spre divorț, au declarat surse din anturajul celor doi pentru TMZ. Artista a fost prezentă la Wimbledon în weekend, acolo unde a fost văzută fără verighetă pe deget.

Potrivit surselor, în urmă cu câteva luni cei doi au încercat o împăcare, dar a eșuat. O persoană din cercul lor de prieteni a declarat pentru TMZ că relația lor "se îndreaptă spre divorț". Ariana și Dalton au fost la mii de kilometri distanță unul de celălalt din decembrie, când ea a început să filmeze "Wicked". Sursele spun că au avut probleme chiar și înainte de asta. Totodată, se pare că cei doi  au rămas prieteni și că încă mai vorbesc la telefon în mod regulat, dar, potrivit unor surse, căsnicia a ajuns la final de drum. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 iul 2023, 12:47 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience