Recunoaște personajul. A ajuns una dintre cele mai apreciate cântărețe din România

Data publicării:

Fetița din imagine se numără printre cele mai apreciate artiste din România. 

Fetița din imagine s-a născut pe 30 iulie 1985, în București. Aceasta este o cântăreață de muzică pop-dance și latino română, cu origine aromână din partea tatălui. A debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, o cunoscută cântăreață de muzică populară. La vârsta de șaisprezece ani  a participat la  Festivalul Mamaia, acolo unde a întâlnit-o pe Adela Popescu, alături de care a cântat pentru o scurtă perioadă în trupa Viva.

La finele anului 2002, fetița din imagine a fost invitată să devină vocea principală a unui proiect muzical. Trupa din care a făcut parte s-a numit Mandiga. În februarie 2006, artista decide să întrerupă colaborarea cu Mandinga și pornește la drum cu șapte instrumentiști talentați. Cântecul de debut intitulat „Vocea ta”a beneficiat de un videoclip lansat în mai 2006, și s-a bucurat de succes în clasamentele muzicale din România. 

Pe data de 1 august 2011 s-a căsătorit civil cu trombonistul Cornel Ene, fost membru al formației Mandinga. În decembrie 2011 a născut un băiețel, Nicholas Răzvan, iar pe 15 iulie 2017 a născut o fetiță, Amelie Nicole.

Ei bine, fetița din imagine este nimeni alta decât Elena Gheorghe!

Cum a scăpat Elena Gheorghe de anxietate și atacuri de panică

Elena Gheorghe este o femeie extrem de complexă. Artist de succes, mamă, soție, fiică, soră. Toate aceste roluri pot crea o presiune fantastică asupra unui om. Unde mai pui că viața se întâmplă și că pot apărea tot felul de situații și necazuril, cărora trebuie să le faci față. Statutul de vedetă nu te scapă de stările de anxietate, de frici, sau de atacurile de panică, după cum povestește și Elena Gheorghe, care a trecut prin momente cumplite, mai ales în timpul pandemiei. Artista a găsit însă o merodă ingenioasă de a face față stărilor cu care se confrunta. Pe lângă vizita la medic, vedeta a urmat și „Jocul Magic”, despre care spune că i-a schimbat viața complet. 


„Le-am experimentat pe toate de-a lungul vieții. Și anxietate, și frici, și atacuri de panică, și toate cele. În prima fază, m-am speriat teribil, credeam că nu mai e cale de scăpare, dar cu timpul, citind, vorbind cu oameni înțelepți, mi-am dat seama că totul se rezumă la credință și recunostință, pentru că de aici vine echilibrul fiecăruia dintre noi. Tuturor celor ce se confruntă cu orice problemă de sănătate, asta după ce au consultat un medic, căci este neapărat nevoie să-și cunoască problema, le recomand cu drag să parcurgă Jocul Magic. Este cea mai ușoară metodă de a te pune pe picioare și e și gratis. Este un program de 28 de zile ce te învață să gândești altfel, te ajută să găsești calea cea bună în orice situație în care te afli, bazându-se doar pe recunoștință. Îl găsiți la mine pe Instagram”, a declarat Elena Gheorghe pentru Viva.

Cum și-a schimbat viața în 28 de zile, cu ajutorul Jocului Magic

Vedeta a povestit, în urmă cu ceva timp, că Jocul Magic a ajutat-o în câteva momente cheie din viața ei. 

„Etapa asta a pandemiei a fost greu de suportat din multe puncte de vedere, dar salvarea mea a fost că mi-am amintit de ”jocul magic”, un fel de program de recunoștință, de 28 de zile, pe care mi l-a dat prietena mea Rodica din Anglia, în 2018.

Am început să-l fac în 2019, într-o perioadă când am avut reflux gastric, o afecțiune serioasă a stomacului, și nu mă mai vindecam. Am urmat un tratament medicamentos, dar nu îmi reveneam.

Atunci am început acest joc care te învață să ierți, să fii recunoscător pentru toate lucrurile bune, să fii înțelegător chiar și cu oamenii care ți-au greșit mult, să îți canalizezi energia doar pe aspectele pozitive ale vieții și să dăruiești bunătate”, a povestit îndrăgita artistă pentru WowBiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel