Record pentru festivalul Untold. Au fost vândute 11.000 de bilete într-o zi

Data publicării:
Untold, sursa unsplash/ autor B R Ʌ D L E Y
Descriere foto: Untold, sursa unsplash/ autor B R Ʌ D L E Y

Festivalul UNTOLD a vândut, într-o zi, peste 11.000 de bilete, pentru ediţia 2021, care va avea loc în perioada 9-12 septembrie.

"Venim din nou cu super veşti. Anul 2021 se anunţă a fi unul magic şi asta datorită fanilor UNTOLD. Fanii festivalului au demonstrat încă o dată că, pentru ei, UNTOLD este cel mai aşteptat eveniment, mai ales în acest an atât de special. În prima rundă de vânzare din acest an, care a avut loc joi, fanii au achiziţionat peste 11.000 de abonamente pentru ediţia din acest an a festivalului UNTOLD. Ei se alătură celor peste 45.000 de fani care au cumpărat deja abonamente în 2020", se arată într-un comunicat trimis, vineri, de organizatorii festivalului, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, cei care nu au reuşit încă să-şi achiziţioneze un abonament pentru cea de-a şasea ediţie UNTOLD o vor putea face în curând, când organizatorii vor ieşi cu o nouă tranşă de abonamente.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 9-12 septembrie, la Cluj-Napoca.

La ediţia aniversară din 2019, la UNTOLD au participat peste 375.000 de persoane. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Evenimente


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel