Rebecca, fiica Anamariei Prodan, gest OBSCEN pe rețelele de socializare: Sunteți niște animale

Data publicării:

Fiica Anamariei Prodan și-a ieșit din minți pe Instagram. Ce mesaj le-a transmis tânăra celor care o insultă. 

Rebecca, fiica Anamariei Prodan și-a atras un val de critici după ce a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care reproduce un gust obscen. Fanii au înțeles că mesajul ar fi pentru Laurențiu Reghecampf. Tânăra ar fi primi un val de critici și mesaje jignitoare. 


Totul ar fi pornit de la declarațiile date de Laurențiu Reghecampf în podcastul găzduit de Cătălin Măruță pe Youtube. Antrenorul a afirmat atunci că a sprijinit-o mult pe Rebecca pentru a pornit o afacere în lumea modei. 


”Pentru Sarah și Rebecca, hai să spunem ultimii trei ani, dar e urât, sincer, e urât rău de tot. Sunt câteva sute de mii pe care numai în ultimii ani... Eu le-am făcut din suflet. Eu pentru Luca, de exemplu, nu am făcut atâtea câte am făcut pentru Rebecca. Dacă stau și trag linie...”, a spus Laurențiu Reghecampf.


Rebecca le-a transmis un mesaj dur celor care îi trimit mesaje jignitoare. Tânăra spune că sunt persoane de peste 30 de ani care îi adresează cuvinte urâte și nu se gândesc că ea este încă un copil. 


Rebecca a vrut să lămurească și că fotografia postată nu are nicio legătură cu familia ei și nici cu declarații date de Laurențiu Reghecampf. 


„Toți oamenii de 30+ de ani care îmi comentează pe poză să mă omor și toate cuvintele scârboase, să vă fie rușine, înainte să insultați un copil în așa hal fără să știți despre ce este vorba, uitați-vă în oglindă și gândiți-vă unde ați ajuns voi în viață. Eu am 22 de ani și am postat o simplă poză, care nu are legătură cu familia mea și voi sunteți niște animale care ați descoperit Instagramul”, a scris Rebecca Dumitrescu pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel