Rebecca, fiica Anamariei Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf: ''Să salveze măcar jumătate din ce i-a dat mama”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf ia amploare pe zi ce trece. De data aceasta, Rebecca, fiica Anamariei Prodan a intervenit în scandalul dintre mama ei și antrenor.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp sunt la cuțite. Scandalul dintre cei doi i-a aploare pe zi ce trece. Recent, Rebecca, fiica Anamariei Prodan l-a pus la zid pe Laurențiu Reghecampf. Tânăra a declarat că speră ca antrenorul să își dea seama de greșelile pe care le-a făcut și să nu își strice viața mai mult decât a făcut-o deja.

„Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ceea ce ne-am obișnuit. Din ceea ce a construit, ceea ce s-a străduit să facă familia mândră de poziția sa. Faptul că a alunecat într-o altă lume ne întristează pentru că a fost soarele acestei familii. Mama a fost și rămâne numărul unu. El este creierul acestei familii. În viață, dacă iei decizii stupide, poți suferi. Ne rugăm pentru el să nu se destrame complet.

Sperăm că într-o zi va înțelege că familia este cel mai important lucru din lume. Când faci ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele bun. Când lumea arată cu degetul spre tine din cauza iubitului tău, este greu să ții pasul cu cerințele vieții și ale muncii. Păcat ce a făcut. Vom continua mândri de tot ce am construit împreună cu frații mei.

Vom continua munca familiei mele. O femeie găsită pe parcurs este temporară și duce la distrugerea și distrugerea unei persoane care nu știe cum să păstreze calea cea bună în viață. Ne rugăm să-și revină și să salveze cel puțin jumătate din ceea ce i-a dat mama. Când vom juca unul împotriva celuilalt? Lasă cel mai bun să câștige. Sper să aibă un loc de muncă până atunci. Îi doresc mult noroc și toate cele bune.”, a spus Rebecca pentruTransfery.info, potrivit realitateasportiva.

 

Ce făcea Laurențiu Reghecampf în timpul relației cu Anamaria Prodan

 

Dacă până acum impresara îi lua apărarea soțului ei, acum Anamaria Prodan face acuzații grave la adresa antrenorului. 

Într-un interviu recent, Anamaria Prodan a povestit un episod șocant cu Laurențiu Reghecampf. Aceasta a povestit că soțul ei ar fi fost șantajat de amantă și și-ar fi cerut iertare în fața copiilor.  De asemenea, impresara susține că Laurențiu Reghecampf ar fi fost găsit de copilul său ascuns în casa amantei.

”Nu am cuvinte. Îmi e rușine de rușinea lui. Să ajungi în așa hal…. Sa faci așa mizerie de ani si ani de zile e jenant. Reghecampf ? Bărbat ? Om? Demnitate ? Mândrie ? De unde? Vai de el! Să ajungi să plângi la picioarele copiilor sa te ierte … sa ajungă copilul mic să te gasească prin casa amantei ascuns e penibil. Sa plângi si să ne dai mesajele cu amanta că sa te iertam… sa ajungi sa ne povestesti ca ești șantajat de amantă e jenant. Să ajungi sa te umilească amanta peste tot e cumplit”, a spus pentru Spynews.ro Anamaria Prodan.

 

Anamaria Prodan: ”Ne-a făcut de râs în tot orașul”

 

Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că i-a făcut familia de râs în tot orașul și este convinsă că totul se va întoarce împotriva lui, la un moment dat.

„Dar! De Crăciun îi dă Dumnezeu … cât nu ca putea duce! Ne-a făcut de râs în tot orașul. Își bat joc de el toți! Subiect închis pentru noi marele Reghe! Noi zicem așa …. Tot ce ai făcut, Reghecampf, cu siguranța se va întoarce împotriva ta, în rest …. Fiecare stă în lumea în care merită. În lumea noastră nu a putut să supraviețuiască. Era se pare fericit lângă altceva, se simțea bărbat … numai că el a stins ultimul lumina”, a adăugat impresara pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 ian 2022, 15:29 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience