Rebeca Onoriu, mesaj DUR pentru cei care îi "fură" piesele mamei sale: M-a deranjat grozav. Urât!

Data publicării:
Sursa foto: Rebeca Onoriu
Descriere foto: Sursa foto: Rebeca Onoriu

Rebeca Onoriu, fiica regretatei artiste Gabi Luncă, s-a arătat a fi extrem de deranjată de cei care cântă piesele mamei ei, fără aprobare.

Rebeca Onoriu, fiica cea mică a regretatei artiste Gabi Luncă, a fost extrem de deranjată de faptul că anumite persoane interpretează piesele mamei ei, fără să ceară acordul. În acest sens, aceasta le-a transmis un mesaj dur.

"Întâmplător, am auzit o înregistrare pentru o emisiune de Paște unde o artistă interpreta una din piesele mamei. Pariez că nu a menționat că piesa este a lui Gabi Luncă (muzică și text) și m-a deranjat grozav. Ca scuză a zis că nu avea la cine să ceară. Urât!

Ce sa vezi, Gabi Luncă are moștenitori. Și suntem de găsit. Contează mult! Nu o să stau să fac pe <polițistul> urmărind cine cântă și să par apoi rautacioasă sau să devin procesomană. Tocmai de aceea îi rog pe toți să înțeleaga dorința mea și să mi-o respecte. Sunt piese pe care le descopăr acum. Eu nu eram nascută pe atunci", a declarat Rebeca Onoriu, potrivit Click!

"Doar noi știm cum mama își compunea textele"

Fiica artistei se arată a fi atât de deranjată, pentru că mama sa s-a chinuit foarte mult să compună acele melodii, câteodată scriind piese chiar la lumina lumânării.

"Îi spuneam mamei că mă deranjează ca cineva să le cânte și să le înregistreze ca și cum ar fi fost ale lor. Că doar noi știm cum mama își compunea textele. Le gândea frumos și le scria pe foaie. Doar noi știm cum își înregistra linia melodică. Pe reportofon sau îi fredona tatei. Sunt piese ce au fost scrise la lumina lumânării.

Nu e ca și acum când intri în studio și gata piesa. Și atunci mă doare. Nu vreau să par răutăcioasă, dar chiar mă deranjează să îi cânte cineva piesele. Știu că piesele mamei sunt nemuritoare, așa că vreau să mi le păstrez în forma originală.

Nu mă avantajează să le cânte cineva pentru că eu când caut Gabi Luncă pe Iternet, vreau să îmi apară înregistrările cu dânsa. Nu a altor interpreți cu care de altfel nu avem nici o legătură. Eu așa îmi alin dorul de ai mei. Și prin clipuri!", a mai spus aceasta.

"Mama știa cât sufăr pe treaba asta"

"Dacă surorile mele au înțeles acest aspect și nu mă judecă, plus că mama știa cât sufăr pe treaba asta, atunci rog ca nimeni să nu ma judece pentru ca vreau ca piesele mamei mele, doamna Gabi Luncă, să rămână în forma în care au fost înregistrate. Fac parte din viața mea, mă reprezintă și sunt averea mea cea mai de preț. Nu e vorba de răutate, e vorba de a proteja munca părinților mei.", a mai completat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel