Fiica lui Gabi Luncă, devastată de pierderea mamei. Încă o mai sună : ”Nici acum nu accept că nu mai e”

Rebeca Onoriu și Gabi Luncă, sursa foto Facebook
Descriere foto: Rebeca Onoriu și Gabi Luncă, sursa foto Facebook

Gabi Luncă s-a stins din viață în urmă cu 4 zile, iar familia a fost devastată la aflarea veștii. Fiica regretatei artiste nu poate accepta că mama ei nu mai e. 

Rebeca Onoriu trece prin momente cumplite, după ce mama ei s-a stins din viață. Gabi Luncă a murit, vineri noaptea, din cauza virusului SARS-CoV-2. Regretata artistă era internată de două săptămâni la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean Ilfov. Familia, prietenii dar și fanii au rămas șocați la aflarea cumplitei vești. După ce fiul cântăreței a recunoscut că nu se poate opri din plâns, Rebeca a declarat că încă își sună mama. 


„Eu nici acum nu accept că mama nu mai e. Vă arăt telefonul meu, acum 25 de minute am sunat-o și nu o dată. O sun zilnic și am vorbit cu dânsa, la început vorbeam ok, simțeam suflul dânsei că nu mai e același”, a spus Rebeca Onoriu, potrivit Antena 3.


Rebeca era foarte apropiată de mama ei, cele două comunicau des, iar vocea regretatei artiste era cea care o alina atunci când aceasta avea cea mai mare nevoie. Chiar dacă Gabi Luncă a fost plecată foarte des în turnee, alături de soțul ei, aceasta vorbea des la telefon cu copiii ei. 


„Eu am crescut cu vocea mamei în telefon. Mie mi-au plecat părinții șase luni, în turnee, în America și trei luni pe litoral, iar restul de trei luni rămase pe an mergeau la nunți și botezuri. Tot timpul, eu am crescut cu vocea lor în telefon. Și cumva i-am simțit vocea, că nu mai e în putere, că nu mai e măicuța mea. Și tot timpul i-am cerut să lupte. Am știut că trebuie să lupt. Toți s-au rugat pentru sănătatea măicuței mele”, a mai mărturisit fiica lui Gabi Luncă. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 06 apr 2021, 11:08 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience