Rebeca Dumitru, la Mi-Th influencer, cu Thea Haimovitz. Medic și pictor: O viață dublă de excepție / video

Data actualizării: | Data publicării:
Rebeca Dumitru
EXCLUSIV
Descriere foto: Rebeca Dumitru

Într-o lume în care pasiunile se întrepătrund și talentele se intersectează, descoperim povestea fascinantă a unei femei care trăiește două vieți într-una singură.

Vom dezvălui povestea extraordinară a unei personalități remarcabile: Rebeca Dumitru. Intră în lumea fascinantă a artei și a medicinei alături de noi într-o ediție specială marca Mi-Th influencer, cu Thea Haimovitz. 

Rebeca a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie și și-a început cariera în spital, dar pasiunea ei pentru artă a transformat-o într-un artist inovator. Descoperiți cum îmbină cu succes cele două lumi aparent diferite.


Aflați cum Rebeca reușește să aducă bucurie și speranță în viețile pacienților săi prin arta ei unică. Va vorbi despre provocările și satisfacțiile de a fi medic, precum și momentele speciale care îi luminează zilele.


Nu ratați această ediție specială care promite să vă inspire și să vă uimească. Alăturați-vă nouă duminică, 18.02.2024, dimineața la ora 11:00 pentru a descoperi povestea fascinantă a Rebecăi Dumitru și pentru a explora lumea ei plină de culoare și creativitate!

Puteți urmări emisiunea din data de 18 februarie 2024, la ora 11:00 pe Facebook și Youtube - DC News, DC News TV și Spectacola.ro. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel