Reacția vedetelor după vestea tristă despre Maradona

Data actualizării: | Data publicării:
Diego Maradona, foto instagram
Descriere foto: Diego Maradona, foto instagram

Vedetele sunt în doliu, după ce au aflat că regele fotbalului a decedat. Reacțiile acestora sunt copleșitoare

Vestea că Diego Armando Maradona a murit a cutremurat România. Vedetele îl regretă nespus și îl păstrează în amintire ca fiind un Dumnezeu al fotbalului. 

Mihai Morar este unul dintre fanii lui Diego Maradona, iar această știre l-a făcut să scrie în cuvinte cât de mult îl regretă și ce a reprezentat Diego în viața lui. 

“Mâna lui Dumnezeu” a plecat azi la Dumnezeu. Și, de azi, sunt din ce în ce mai puțin copil și eu. Cine își mai amintește cât de greu se găsea acest “Maradona” în vara lui ‘90, înseamnă că a simțit azi ca și cum i-ar fi murit copilăria “din curtea blocului”. Ca și cum ar trebuit să îngroape, odată cu Maradona, și miuța, tenisul cu piciorul, artex-ul, mingea de 35, obligata și toate albumele de abțibilduri cu fotbaliști”, a scris Mihai Morar pe contul lui de Instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

Lângă Mihai Morar se alătură și Analia Selis. Vedeta a transmis pe contul ei de instgram regretele nespuse pe care le are față de Maradona. 

”De la grădinița pana la sfârșitul liceului am fost la o scoala religioasă de fete. La fiecare 4 ani se monta in curtea școlii un ecran imens ca sa putem sa urmărim Mondialul de fotbal, toate meciurile, iar când juca Argentina nu mergeam la scoala pentru ca se considera ca un asfel de eveniment trebuie petrecut in familia. Așa trăim noi, argentinieni fotbalul. De mică ma jucam si eu cu băieții din cartier, in scoala am jucat pentru campionatul intern de fotbal care se organiza pe vremea mondialelor. Maradona a fost pentru noi un om mare care dincolo de viața destructiva pe care a avut in ultimii ani ne a umplut anii de bucurie și de mândrie. Azi când un prieten de al meu mi-a spus ca a murit Maradona mi-am adus aminte de copliraria și adolescenta mea când, după fiecare meci câștigat ne duceam in piața centrală din Tucuman sa sărbătorim alături de o mulțime cu care împărtășeam iubirea pentru Maradona și fotbalul Argentinian”, a transmis cântăreața pe instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Analia Selis Tango (@analia_selis_tango)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel