„Reacția mea nu a fost potrivită”. Marian Andrei, prezentatorul I like IT, a reacționat la videoclipul viral în care a spart un telefon cu ciocanul, în direct / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Marian Andrei, prezentatorul I like IT, a fost invitat la emisiunea „Oracolul Vedetelor”, unde a reacționat la videoclipul viral în care a spart un telefon cu ciocanul, în direct.

Marian Andrei, prezentatorul emisiunii I like IT, a stârnit atenția publicului după ce, în timpul unei emisiuni live, a avut o reacție neașteptată în timp ce promova o folie de protecție pentru telefon. Încercând să demonstreze cât de rezistentă este folia, a folosit un ciocan pentru a lovi telefonul. Cu toate acestea, ecranul telefonului s-a spart.

„Aici avem o folie din sticlă pe care pot să o lovesc cât de tare pot cu ciocanul. Am spart folia, am dat tare, am dat și mai sus pe margine. Dacă dau folia deoparte, doar folia se sparge, nu și telefonul”, spunea Marian Andrei.

 

Reacția prezentatorului I like IT

În cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, Marian Andrei, prezentatorul I like IT, a recunoscut că reacția sa nu a fost potrivită în acel moment, deoarece nu a spus că a spart ecranul telefonului, deși acesta era, de fapt, o machetă și era normal să se spargă. 

„Se mai întâmplă să greșești. Fiind și live, orice greșeală se vede destul de ușor. Am avut și un moment în care am dat cu ciocanul într-un telefon și s-a spart ecranul, iar eu nu am zis asta. 

Știu că e viral. Ce nu știu mulți oameni este că era o machetă de telefoane, era normal să se spargă, dar reacția mea nu a fost potrivită în momentul respectiv. Mai apar momente de genul acesta. Mă amuză, dar am învățat ceva din treaba asta”, a spus Marian Andrei, prezentatorul emisiunii I like IT.

Unei invitate i s-a făcut rău în cadrul emisiunii

Acesta nu este un moment singular. Unei invitate i s-a făcut rău în cadrul emisiunii I like IT, în direct. Prezentatorul a subliniat că pot exista momente neprevăzute care nu pot fi controlate.

„Sunt multe momente de genul acesta pentru care nu te pregătește”, a precizat prezentatorul emisiunii I like IT.

„Mai ales la o emisiune de IT, să i se facă rău invitatului și să cadă din picioare la o emisiune de tehnologie”, a completat Georgiana Ioniță Toader.

Marian Andrei, prezentatorul emisiunii I like IT, a împărtășit o experiență personală în legătură cu momentele neprevăzute care pot avea loc în emisiunile în direct. El a dezvăluit că, după ce a trecut prin perioada de izolare ca urmare a infectării cu COVID-19, s-a întors în emisiunea și a experimentat o situație neașteptată.

„Și mie mi s-a întâmplat. Eu am făcut COVID și am stat acasă, în izolare timp de o săptămână. Când am revenit, luni, am intrat în direct, nu am avut nimic și după am început să transpir foarte tare, fără explicație. Nu am avut emoții, era un subiect pe care îl știam foarte bine, dar pur și simplu corpul meu a zis să mă încurce puțin. Mi-am luat 'Rămas bun' mai devreme un pic și mi-am revenit. Sunt multe momente de genul acesta pe care nu le poți controla, mai ales că se întâmplă în direct. Acesta este și farmecul emisiuni. Sunt multe lucruri pe care nu le poți controla, cum ar fi ciocanul cu telefonul”, a mai precizat Marian Andrei, prezentatorul emisiunii I like IT.

 

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel