Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a dat semne că s-ar întoarce la Claudia Pătrășcanu. Blondina, declarații siropoase de dragoste

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Încurcatele sunt căile iubirii. Dacă în urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pozau în cuplul perfect, acum lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. 

Cine s-ar fi așteptat ca relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău să se încheie atât de rapid. Chiar dacă de ziua blondinei cei doi au petrecut într-un club de fițe din capitală în companie mai multor prieteni, iată că lucrurile au luat-o pe un alt drum acum. 


La doar câteva zile de când și-au oficializat relația, fosta soție a lui Alex Bodi l-a șters de pe rețelele de socializare pe Gabi Bădălău. Vedeta nu a motivat gestul ei, iar fanii și-au dat seama că nu lucrurile nu stau atât de bine între cei doi. 


Potrivit Spynews.ro, Gabi Bădălău ar fi vorbit cu o cunoștință de-a Claudiei Pătrășcanu, despre cuvintele aruncate de Bianca Drăgușanu la adresa fostei sale soție. 


„Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu) am iubit-o și o s-o iubesc toată viața”, ar fi spus Gabi Bădălău.


Bianca Drăgușanu a trecut rapid peste relația cu Gabi Bădălău și își vede liniștită de lucrurile importante din viața ei. Vedeta este mult mai implicată în ceea ce privește afacerile, dar și familia. Blondina i-a făcut o declarație siropoasă fetiței ei, Sofia, pe Instagram. 


''Sufletul meu, te iubesc'', a scris vedeta pe Instagram, alături de câteva imagini cu fiica ei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel