Răzvan Simion, în lacrimi după ce a ascultat povestea bolii Addei. Artista a început tratamentul: „M-am emoționat foarte tare”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Adda și Răzvan Simion, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Adda și Răzvan Simion, captură TV

Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi, după ce Adda a vorbit despre momentele grele prin care a trecut din cauza bolii cu care a fost diagnosticată. 

Răzvan Simion a fost impresionat de povestea bolii a Addei. Recent, artista a fost invitată în platoul Super Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde a vorbit despre boala cu care a fost diagnosticată. Vedeta a mărturisit că, deși a trecut prin momente grele este sigură că într-un final, totul o să fie bine. Cântăreața  a fost diagnosticată greșit mult timp, iar recent a aflat că suferă de boala Lime.

Adda a mărturisit că dieta pe care o ținea înainte să afle diagnosticul corect a ajutat-o să facă față situației. 

„Altfel nu mai eram acum pe canapea”, a spus vedeta.

Adda: „Eu am presimțit cumva ce am. Într-o zi mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj”

Artista a povestit că și-a dat seama că ceva nu este bine, în momentul în care i-a amorțit piciorul pe ambreiaj, în timp ce conducea. 

„Eu am presimțit cumva ce am. Din octombrie anul trecut mergeam la doctori și am întrebat și de lime și m-au trimis la psiholog, iar psihologul mi-a zis să nu mai vin că sunt ok, că problema mea e la fizic, nu la căpuț. Mi-am dat seama despre ce e vorba când într-o zi mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, n-am mai putut să-l ridic, am fost, m-am testat, a ieșit pozitiv, mi-am făcut mai multe investigații. Când am filmat „Paranoia” (n.r. piesa lansată recent) nu-mi simțeam fața, partea stângă. Dar trag de mine și sunt vie, vreau să mă bucur de toate lucrurile din viața mea”, a spus artista.

Adda a început deja tratamentul și este convinsă că într-o zi totul va fi bine. 

„Am început tratamentul, e bine, urmează doi ani de zile de tratament, dar o să fie bine”, a spus vedeta.

Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi

La un moment dat, Răzvan Simion s-a emoționat pănâ la lacrimi, în momentul în care și-a amintit de o poza pe care Adda a publicat-o pe rețelele de social.izare, în care se afla alături de soțul și fiul ei și spunea că ei sunt toată puterea artistei.

„Dar nu mă face să plâng acum. Nu e de plâns. Acum simt că trăiesc cu adevărat, mă bucur cu adevărat de ce e în jurul meu. M-am emoționat foarte tare acum. Vreau să las lucruri în urmă. Mă montează viața. O să mă ridic de fiecare dată când o să fie nevoie. Mă ridic pentru viață, pentru copilul meu și pentru Cătălin. E atât de minunat ce avem și nu vedem. Sunt aici și o să fiu în picioare mereu”, a mai spus Adda. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel