Răzvan Simion, detalii neștiute despre începutul relației cu Daliana Răducan: „Arhitectura ne-a adus împreună”

Data publicării:
Răzvan Simion și Daliana Răducan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Răzvan Simion și Daliana Răducan, sursa foto Instagram

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Cei doi au acordat primul interviu împreună. 

Răzvan Simion a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața personală și familia, cu atât mai mult după despărțirea de Lidia Buble și după ce a intrat într-o nouă relație. 


Răzvan și Daliana sunt împreună din vara anului trecut, dar și-au oficializat relația mult mai târziu. Bruneta spune că a vrut mereu stea departe de lumina reflectoarelor, iar relația cu prezentatorul de la Antena 1 este o provocare pentru ea. 


Cei doi porumbei au fost surprinși împreună în Istanbul, imediat după despărțirea de Lidia Buble.

„Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a spus Răzvan Simion pentru VIVA!


Chiar dacă la momentul respectiv, prezentatorul TV a negat relația cu frumoasa brunetă, acum acesta susține că acea vacanță a fost începutul relației lor. Răzvan Simion a declarat pentru sursa citată anterior că relația lor s-a bazat pe o frumoasă prietenie: „Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste”. 


Daliana Răducan a făcut parte din echipa "Visuri la cheie", emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior. În prezent ea are propriul ei birou în București.


„Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a spus Daliana Răducan pentru VIVA!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel