Răzvan Popescu se luptă de un an cu kilogramele în plus. De ce nu a reușit omul de radio să scape de ele, chiar dacă face sport

Data actualizării: | Data publicării:
Răzvan Popescu, sursa instagram
Descriere foto: Răzvan Popescu, sursa instagram

De un an de zile, Răzvan Popescu duce o luptă grea cu kilogramele în plus. Omul de radio a povestit de ce nu reușește să scape de ele, deși face sport.

Chiar dacă în mare parte femeile sunt cele care se plâng de kilogramele în plus, ei bine, iată că există și bărbați care duc o luptă „crâncenă” cu această problemă. Printre ei se numără și cunoscutul om de radio, Răvan Popescu. Invitat la Xtra Night Show, Răzvan Popescu a povestit că după ce s-a îngrășat anul trecut, de Paște, 10 kilograme, nu mai reușește deloc să scape de ele, deși face sport.

Răzvan Popescu a recunoscut că deși face sport, nu este foarte atent la alimentație, iar uneori mănâncă în exces.

„Să știi că multe lucruri în viață am păcălit, singurul lucru pe care nu-l poți păcăli e cântarul, acolo îți zice imediat. (...) Poți să vii pe varianta să spui că din cauza stresului de necunoscut al pandemiei, din cauza angoaselor m-am refugiat în... Nu, simplu, am mâncat mai mult decât trebuie și sunt oameni precum mine care dacă frâiele din mână, dacă n-au grijă, la un moment dat... Problema este că trebuie să fiu foarte atent și la mâncare. Chiar dacă eu joc în continuare, fac sport, ăsta e materialul și sunt perioade. Important e să nu scap rău frâiele”, a spus Răzvan Popescu la Antena Stars.

Vedeta a reușit să scape în trecut de 40 de kilograme, însă vrea să mai dea jos încă 10. De asemenea,  Răzvan a dat vina, în glumă, pe socializare, spunând că totul în lumea asta se învârte  în jurul mâncării.

„Mi-a zis Dorian Popa acum ceva vreme că „lasă mai bine așa, cu astea 10 kilograme, că prea arătai așa a bolnăvior”. Am dat vreo 40 de kilograme atunci. Vreau să dau astea 10 kilograme jos, nu m-am resemnat, e o luptă continuă, un ping pong pe care-l duc. Cred că cea mai mare problema e socializarea asta, pentru că orice în lumea asta se învârte în jurul mâncării: te duci la un parastas e cu mâncare, la o nuntă e cu mâncare, (...) în vacanță ai toate tarabele care te atrag. Sunt într-o stagnare. Am luat în lunile alea două de anul trecut undeva la 10, 12 de kilograme. Am mai dat jos, am mai pus două, am mai dat. Trebuie să vină mobilizarea aia care se va întâmpla”, a continuat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel