Răzvan Popescu de la Radio Zu a ajuns pe masa de operație: ”M-am tot chinuit..”. Care este starea de sănătate a acestuia

Data publicării:

Răzvan Popescu a dezvăluit cum se simte, după ce a suferit o operație de micșorare a stomacului.

Răzvan Popescu de la Radio Zu traversează o perioadă mai dificilă, după ce în urmă cu puțin timp, acesta a ajuns pe mâinile medicilor chirurgi. Acest lucru s-a întâmplat din cauza unor probleme mai vechi pe care acesta le avea și, anume, lupta cu kilogramele în plus. Îndrăgitul om de radio cântărea, nici mai mult, nici mai puțin, de 125 de kilograme, iar acest lucru l-a împins să facă o operație de micșorare a stomacului. Răzvan Popescu se simte bine acum, însă urmează o perioadă de recuperare, cu foarte multe diete.

„M-au operat vinerea trecută, 5 ore a durat operația. Am voie lichide, supe, dar nu mai mult de un litru pe zi, în primele 10 zile.

După care pasat. Și, după o lună, mănânc normal. Mâine revin la Radio ZU, până vineri, când întru în vacanță. Soția a avut mai multe emoții decât mine, cu operația”, a declarat Răzvan Popescu pentru Impact.ro.

Cum a decurs operația suferită de Răzvan Popescu

Chiar dacă spune că au existat niște dureri la început, Răzvan Popescu mărturisește faptul că în prezent nu mai simte nimic.

„A fost totul bine, în parametri, nu au fost probleme. Durerile au fost în primă fază acoperite de calmante, acum au trecut trei zile de la operație și automat că durerile s-au liniștit. (...) A fost pentru prima oară în viața mea când m-am operat și am fost internat în spital o perioadă și îți dai seama că nu mai ai controlul. Dar a fost mult mai bine decât m-aș fi așteptat eu, ca și dureri, ca și probleme sau ca și refacere, cel puțin la mine”, a mărturisit Răzvan Popescu, pentru emisiunea Star News, la Antena Stars, potivit spynews.

De ce a refuzat acesta să se opereze mai devreme

Chiar dacă mulți oameni se întreabă de ce omul de radio nu a recurs la această operație de mai multă vreme, Răzvan Popescu mărturisește faptul că și-a dorit să slăbească de la sine, însă nu a reușit. De asemenea, acesta spune că nu a recurs la această operație din cauza aspectului fizic, ci pentru sănătate.

„Eu știu că m-am trezit undeva pe la 13.30 din anestezie. Am ajutorul ăsta pe care am refuzat de multă vreme să mi-l iau, am spus că reușesc singur, m-am tot chinuit, dar mi-am dat seama că fără ajutorul acesta nu aș fi reușit să scap de niște kilograme în plus. Nu am recurs la operația asta din rațiuni estetice, ci, în primul rând, din rațiuni de sănătate”, a adăugat acesta.

Ce spune Dan Negru despre operația acestuia

Dan Negru, nașul lui Răzvan Popescu, a vorbit despre dieta pe care urmează să o țină finul său. De asemenea, prezentatorul TV spune că cel mai mult o să-i lipsească clătitele, pe care obișnuia să le facă la miez de noapte cu Răzvan Popescu.

„S-au dus chiolhanurile și mesele copioase cu finu’ meu. Ha,ha. De acum el o sa mănânce numa’ paie și o să bea juma de pahar de apă. Eu rămân pe baricade să mă ocup de grătare , savarine și mititei.

Cel mai mult o să duc lipsa clătitelor. Aveam nopți în care ne puneam și făceam clătite și apoi faceam concurs care mănâncă mai multe. Eu am norocul unui metabolism bun. Câștigam mereu. Acu o să lupt singur”, a spus Dan Negru, pentur prima sursă citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel