Răzvan Fodor, surpriză de proporții în Turcia. Cine l-a vizitat chiar pe platourile de filmare

Data publicării:
Răzvan Fodor, sursa foto Instagram
Descriere foto: Răzvan Fodor, sursa foto Instagram

Răzvan Fodor este gazda celui de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul. Actorul a primit cel mai frumos cadou chiar în timpul filmărilor. 

Faimosul actor Răzvan Fodor este gazda emisiunii Burlacul de la Antena 1, care va avea premiera pe 5 martie de la 20.30. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii a fost filmat în locații inedite atât din Turcia cât și din România. 


Răzvan a fost foarte încântat de experiența trăită, mai ales că el este îndrăgostit de tradițiile și de gastronomia turcească. 


„Istanbulul e foarte frumos, dar, din păcate, ca să ajungi la locurile frumoase, nu scapi fără cel puțin o oră în trafic. Dar să îți bei cafeaua sau să iei o cină pe malul Bosforului, sub podul care leagă Europa de Asia, e minunăție! Bucatăria turceasca mi-a plăcut întotdeauna. Este în top 10 la mine de mult timp - era pe undeva pe locul 6, dar după două luni de stat acolo, a trecut pe locul 4!”, a mărturisit Răzvan Fodor. 


Cel mai frumos moment din timpul fimărilor a fost atunci când actorul a fost vizitat de familie tocmai în Turcia. 


„Vorbeam la telefon, dar nu îmi era sufiecient, mai ales că eram în plină vară, vacanță, dar pentru că Turcia este atât de aproape, fetele s-au urcat într-o zi în mașină și au stat cu mine două săptămâni și a fost altceva! Foarte frumos a fost! Ele se distrau, iar eu... stăteam în stand by, cu o cafea în față, lângă piscină și mă uitam la ele, pentru că oricând puteam fi chemat la filmare”, a povestit Răzvan Fodor. 


Andi, de la Insula Iubirii, își caută aleasa. 25 de fete se vor lupta pentru a-i câstiga inima Burlacului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel