Răzvan Fodor și Irina într-o dragoste ca în FILME: ”Sunt momente când toate parcă se aliniază exact așa cum trebuie”

Data actualizării: | Data publicării:
Irina si Razvan Fodor, foto instagram
Descriere foto: Irina si Razvan Fodor, foto instagram

Irina Fodor trăiește o poveste de dragoste alături de Răzvan Fodor.

Irina și Răzvan Fodor sunt împreună de  mai bine de 10 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. 

Vedeta a postat recent o fotografie pe contul ei de instagram, unde arată că toate sunt aliniate așa cum trebuie. Mai mult în poză putem observa iubirea imensă dintre cei doi.

”Sunt momente când toate parcă se aliniază exact așa cum trebuie”, a scris vedeta pe contul ei de instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

În 2018, cei doi au dezvăluit cum s-au cunoscut. Acesta a dezvăluit că Irina avea doar 19 ani și era studentă la Facultatea de Jurnalism. Acesta a recunoscut că a văzut-o pe platourile de filmare de la Buftea, acolo unde Irina participa la castinguri. Mai mult, vedeta a povestit că de când a zărit-o a simțit că ea este femeia potrivită. 

E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați, dar acum după 10 ani pot să-l împărtășesc. Eu am cunoscut-o pe nevastă-mea în 2007. Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo 3 luni și jumătate, ceva de genul ăsta. Pe vremea aia treceai la „pierdute” după două săptămâni maxim. După ea am alergat vreo 3 luni, aproape 4. Cel mai mult de până acum, dar a meritat. Mi-am dat seama că ea e, ăsta a fost și motivul real pentru care am insistat atât, că altfel fugeam de mult”, a spus Răzvan Fodor, în emisiunea ”La Măruță”, difuzată pe Protv. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel