Răzvan Fodor, reacție acidă, după ce i s-au trimis manele cu dedicație. Actorul a răbufnit: „Vomit, nu pot!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Răzvan Fodor, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Răzvan Fodor, instagram

Răzvan Fodor a răbufnit, după ce a primit manele cu dedicație, în mediul online. 

Răzvan Fodor a avut o reacție neașteptată, după ce a primit manele cu dedicație, în mediul online. Actorul a transmis un mesaj dur, în care a spus clar că nu este fan manele și că speră să nu mai primească așa ceva niciodată. Totodată, vedeta i-a invitat pe cei care i-au trimis respectivele clipuri să nu-l mai urmărească pe rețelele de socializare.

Răzvan Fodor, mesaj dur pentru cei care i-au trimis manele în mediul online

„Unii dintre voi au crezut de cuviință să-mi trimită - și vă mulțumesc mult pentru asta, dar nu aici - niște manele dedicație. Nu ascult, nu agreez, vomit, nu pot! E treaba fiecăruia ce muzică ascultă, dar ați greșit pagina. Puteți să trimiteți pe altă pagină, că e păcat să vă irosiți timpul, și dați și unfollow și unfriend la pagina asta. Manele nu se ascultă pentru că se face bubă dulce, dacă înțelegeți ce vreau să zic ... Vă pupă Fodor!”, le-a spus Răzvan Fodor urmăritorilor lui de pe Instagram.

Răzvan Fodor, despre boala care l-a traumatizat ani la rând

Răzvan Fodor a povestit, în podcastul lui Mihai Morar, că suferă de astm de mai mulți ani. Prezentatorul TV a trecut prin momente cumplite din cauza acestei afecțiuni. Acesta a povestit că s-a panicat de câteva ori foarte rău pentru că nu putea respira. Din fericire, Răzvan Fodor a fost ajutat la timp de către medici, însă momentele  trăite în acel moment când nu putea respira l-au traumatizat.

„Eu de 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală. Cel mai jos am avut 68-70 saturația. Numai că la asmatici trece cu hidrocortizon și cu adrenalină, intravenos. Panica, frica, suferința pe care le trăiești că nu poți să respiri, astea trebuie transmise.

Am ieșit odată din bar, panicat, am luat-o ușor la fugă spre spitalul Floreasca, deși nu se face treaba asta ca asmatic. Am ajuns în 30 de secunde, am intrat acolo și nu mai puteam să pronunț nimic. M-au pus direct pe pat, mi-au spart venele…' a povestit Răzvan Fodor.

De asemenea, Răzvan Fodor a mărturisit că a avut mare grijă să nu se infecteze cu virusul SARS-COV2, mai ales că suferă de astm.

„Aștept să mă vaccinez, pentru că sunt în categorie de risc, am astm. Cu astm alergic n-ai voie să iei COVID niciodată. Nu am ieșit luni de zile din casă. Și repetițiile la cadru de la Adela le facem cu masca pe față', spunea Răzvan Fodor, în emisiunea „Xtra Night Show', la începutul anului trecut.

Răzvan Fodor a povestit că a avut momente când s-a simțit extrem de rău, încât a crezut că o să moară.

‘Am trecut de două ori pe lângă o nasoleală și de două ori am spus Tatăl Nostru, simțeam că gata de acolo nu mai plec.’, a spus Răzvan Fodor.

Prezentatorul Tv a mărturisit că în Asia Expres a avut  mereu la el o soluție infectabilă cu adrenalină, în caz de urgență majoră.

‘Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el’, a povestit Fodor la finalul emisiunii.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel