Răzvan Fodor, primele declarații despre starea de sănătate a mamei lui: „Suntem mișto rău de tot”

Data publicării:
Răzvan Fodor, sursa instagram
Descriere foto: Răzvan Fodor, sursa instagram

Răzvan Fodor a trecut prin clipe grele în urmă cu două săptămâni. Actorul a ajuns de urgență cu mama lui l-a spital. 

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară și este foart activ pe rețelele de socializare, acolo unde le povestește fanilor toată experiențele pe care le trăiește. Doar că în ultimele două săptămâni acesta a lipsit destul de mult din mediul online, iar fanii au fost curioși ce s-a întâmplat în viața actorului. 


„Acum vreo două săptămâni știți că postam eu un filmuleț cu maică-mea într-un cărucior cu rotile, o duceam la o clinică. Atunci și-a rupt piciorul, între timp am operat-o, suntem mișto rău de tot”, a spus Răzvan Fodor pe pagina sa de Instagram.


Răzvan Fodor a fost nevoit să ajungă de urgență la spital în urmă cu doar două săptămâni, deoarece mama lui a călcat strâmb și a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Ba mai mult, aceasta a avut nevoie și de o intervenție chirurgicală. 


„Maică-mea, la 70 de ani, încă nu s-a lăsat de parkour. Una peste alta, patru șuruburi și o plăcuță de titan sunt întotdeauna bune la casa omului. PS: Aveți grijă pe unde vă calcă părinții!”, a scris Răzvan Fodor pe Instagram la acel moment.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel