Răzvan Fodor, primele declarații despre cel de-al doilea copil: "Ne simțim nemuritori"

Data publicării:
Răzvan Fodor și Irina Fodor, sursa instagram
Descriere foto: Răzvan Fodor și Irina Fodor, sursa instagram

Răzvan Fodor a făcut primele declarații cu privire la un nou membru în familia lui. Vedeta a dezvăluit tot.

Răzvan Fodor și Irina Fodor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 11 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Mai mult decât atât, aceștia au împreună și o fetiță superbă care le face viața mai frumoasă.

Cu toate astea, mulți s-au întrebat dacă cei doi nu s-au gândit și al un al doilea copil. Prezentatorul emisiunii ”Burlacul”, mai sincer ca niciodată, le-a dezvăluit fanilor și amănunte legate de acest subiect. Răzvan Fodor și șoția sa au recunoscut că își doresc  să ai aibă un copil, însă nu a fost niciodată momentul potrivit pentru a face acest pas. Mai mult decât atât, prezentatorul TV a mărturisit că acest lucru a fost îngreunat și de pandemia de coronavirus. Chiar și așa, cei doi nu exclud această ipoteză și se gândesc la cel de-al doilea copil.

”Ne-am tot gândit, dar niciodată nu a fost momentul. Cred că avem o problemă: ne simțim nemuritori! Eu fac 46 de ani, ea încă are timp, are 32 de ani, încă vorbim despre asta, dar mereu am avut câte ceva. De un an mai avem și nenorocirea asta de COVID, ea dacă ar rămâne însărcinată nu ar fi bine să se îmbolnăvească și, cum amândoi suntem activi și lucrăm în perioada aceasta, ar trebui mai întâi să ne vaccinăm, iar sarcina ar trebui să vină abia la 3, 6 luni de la vaccinare.”, a declarat Răzvan Fodor pentru viva.ro.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel