Răzvan Fodor NU sărbătoreşte Valentine's Day: Singurul lucru pe care aş putea să îl fac ar fi să vin cu un trandafir în gură, dar...

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook Irina Fodor
Descriere foto: Facebook Irina Fodor

Răzvan Fodor a anunţat că nu sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor. Într-un video pe pagina sa de Instagram, el a anunţat şi care e motivul. 

"Eu nu aş putea să sărbătoresc Valentine's Day nici dacă ar divorţa nevastă-mea de mine, pentru că astăzi îmi termin treaba undeva la ora 19:30 şi undeva la vreo 70 km de Bucureşti, ceea ce înseamnă că aş ajunge la 21:30, cam aşa, acasă. Singurul lucru pe care aş putea să îl fac ar fi să vin cu un trandafir în gură, ceea ce nu e genul meu. Happy Valentine's fericit, dar în primul rând iubiţi-vă!", a spus Răzvan Fodor pe Instagram, într-un story. 

Răzvan Fodor, despre boala care l-a traumatizat ani la rând

 

Recent, Răzvan Fodor a povestit, în podcastul lui Mihai Morar, că suferă de astm de mai mulți ani. Prezentatorul TV a trecut prin momente cumplite din cauza acestei afecțiuni. Acesta a povestit că s-a panicat de câteva ori foarte rău pentru că nu putea respira. Din fericire, Răzvan Fodor a fost ajutat la timp de către medici, însă momentele  trăite în acel moment când nu putea respira l-au traumatizat.

„Eu de 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală. Cel mai jos am avut 68-70 saturația. Numai că la asmatici trece cu hidrocortizon și cu adrenalină, intravenos. Panica, frica, suferința pe care le trăiești că nu poți să respiri, astea trebuie transmise.

Am ieșit odată din bar, panicat, am luat-o ușor la fugă spre spitalul Floreasca, deși nu se face treaba asta ca asmatic. Am ajuns în 30 de secunde, am intrat acolo și nu mai puteam să pronunț nimic. M-au pus direct pe pat, mi-au spart venele…' a povestit Răzvan Fodor.

De asemenea, Răzvan Fodor a mărturisit că a avut mare grijă să nu se infecteze cu virusul SARS-COV2, mai ales că suferă de astm.

„Aștept să mă vaccinez, pentru că sunt în categorie de risc, am astm. Cu astm alergic n-ai voie să iei COVID niciodată. Nu am ieșit luni de zile din casă. Și repetițiile la cadru de la Adela le facem cu masca pe față', spunea Răzvan Fodor, în emisiunea „Xtra Night Show', la începutul anului trecut.

Răzvan Fodor a povestit că a avut momente când s-a simțit extrem de rău, încât a crezut că o să moară.

‘Am trecut de două ori pe lângă o nasoleală și de două ori am spus Tatăl Nostru, simțeam că gata de acolo nu mai plec.’, a spus Răzvan Fodor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel